I vår busfärska intervju med #Remedy om #Alan Wake kretsar mycket kring hur ljus och mörker fungerar; mörker är ondska och räddningen finns i ljuset. Men riktigt så svartvitt är spelet inte, ibland fungerar mörkret som skydd. #Microsoft har just försett oss med en gameplay-trailer som visar en tillfälligtvis mörkskygg Alan.

Filmen visades på Tokyo Game Show i höstas, så det är inte helt omöjligt att du sprungit på den förut. Men om inte står en och en halv minuts ingame-sekvenser till buds. Av skäl vi inte känner till är rullen klippt i fem delar, vi serverar den i tur och ordning.

[video=4197]
[video=4198]
[video=4199]
[video=4200]
[video=4201]

Bara jag som tycker han sprang lite som Max Payne? Har alltid gillat sättet Max springer på :P Längtar oerhört efter release 13/12 Den öppna världen finns kvar, men de har tagit bort sandbox-upplägget för att fokusera på storyn Det vi vet är i princip att nattsekvenserna är mer linjära, medan dagen är mer öppen 12/12 Fy faan. Vad kul att få se gameplay. Längtar efter detta spel. Vilken känsla att gå omkring i den världen. Jag trodde inte det skulle vara så mycket action, mest skräck. Kul med blandningen att mörkret är ens vän ibland (som någon redan skrivit). Remedy... 11/12 vad är det dom visar då? alltså jag ser inget mer än att han går lite i skogen, känns inte direkt som något "nytt". och helikoptrar som flyger finns ju i andra spel också. 11/12 Ser riktigt bra ut och nice sätt att visa hur spelet ser ut och lite hur det fungerar utan att egentligen avslöja något om spelet ;) Det här kan bli bra! 10/12 Bästa gameplay klippen jag sett är från Alan Wake, så mysig stämning/atmosfär, episkt. 10/12 Jag får hålla med som någon här inne tidigare skrev, sämsta in game filmerna någonsin. Man kan ju undra ifall Remedy använder sig av ett demo ex av Fraps? Hade gärna sett detta spel till PS3 men vi får ju Heavy Rain :) :::EDIT::: Oj då, spelet kommer... 10/12 Finns som ett klipp, samt att det innehåller mer: http://www.gametrailers.com/video/exclusive-police-alan-wake/58984 http://www.gametrailers.com/video/exclusive-police-alan-wake/58982 Fler filmer: http://www.gametrailers.com/video/exclusive-opening-alan... 10/12 Det är ju jävligt snyggt och så men... Jag trodde jag skulle bli imponerad när jag såg de första gameplay filmerna. Men bortsett från den grafiska delen så fanns det inget imponerande eller intressant. Sen känns det tråkigt att de övergav sandbox-uppläg... 10/12 Kommer bli hur bra som helst! 10/12
Skicka en rättelse