Respekterade branschsajten MCV meddelar att #Sega släpper lös utomjordingarna i hett efterlängtade #Aliens vs. Predator den 19 februari nästa år. Spelet kommer i tre olika boxar, lite beroende på hur pass mycket du vill förlänga din E-penis med. Utöver standard-boxen släpps nämligen också Survivor och Hunter.

Survivor-boxen kommer i en speciallåda av stål och innehåller också en kod för extra flerspelarkartor att ladda ner, någon gång efter spelets släppdatum. Hunter-boxen har detta plus en Facehugger-modell, Weyland Yutani-tygmärke och ett hologramvykort. Ja jösses, vad de hittar på!

Ser du fram emot Aliens vs. Predator, och vilken box väljer du isåfall?

Har du hört talas om DLC? 11/12 "Survivor-boxen kommer i en speciallåda av stål och innehåller också en kod för extra flerspelarkartor att ladda ner, någon gång efter spelets släppdatum." Hur kommer detta fungera i praktiken? Om en person råkar köpa det kommer han då enbart kunna köra... 11/12 vill ha Hunter Edition till PC. den finns ju bevisligen http://img231.imageshack.us/img231/4264/1260541916869.jpg frågan är om några svenska butiker tar in dem? annars blir det vanliga versionen. Survivor Edition såg inte så kul ut de där extra mapsen... 11/12 Hunter edition till ps3 bokad :D 11/12 blir lagom till min födelsedag.. fyller år dan efter... 11/12 Det här spelet och Star wars :Tor ser jag mest fram emot nästa år! :-) Jag tror starkt på AvP! En facehugger skulle va coolt att ha :-) 11/12 Well det kommer så få spel baserade på Alien och sci fic serier att jag köpert oavsett. Dem har gått ut med Dedicated server support och det är enough för att jag ska köpat just nu. Sen om auto hopp grejen kommer vara irriterande får vi se, det ser äckl... 11/12 Fast att bojkotta spel hjälper ju uppenbarligen inte tyvärr. Kolla bara på nya CoD tex, det var ett fasligt ståhej om att det skulle bojkottas hit och dit och vad händer? Jo, det slår alla möjliga kassarekord och IW skrattar hela vägen till banken. För... 10/12 Om detta är det minsta neddummat eller förenklat för att kids och kärringar inte skall börja grina, så kommer de inte få ett öre från mig. Enda sättet att slippa sån skit är att rösta med plånboken. 10/12 Spelet räcker bra för mig 10/12
Skicka en rättelse