Igår meddelade vi att även Windows-lirarna ska få ta sig an #Borderlands zombie-ö. Idag kan vi berätta om nästa DLC-paket till skjutfesten - inte så lite Mad Max-inspirerade Mad Moxxi's Underdome Riot. Det nya tillägget baseras på Thunderdome-arenan i en av Mad Max-filmerna, där deltagarna får slåss i en stor stålbur tills bara en av dem fortfarande har livet i behåll.

I Mad Moxxi är det karaktären Moxxi som driver turneringar i diverse Thunderdome-liknande arenor, där spelaren såklart får lov att delta om man vill. Moxxi verkar dock en aning galen och tycker att det är en bra idé att ändra reglerna under bataljens gång, vilket borgar för en hel del utmanande fajter. För att det ska bli extra hardcore kommer man inte ens kunna spara mellan slagsmålen, för att göra turneringarna så intensiva som möjligt.

Mad Moxxi kommer också introducera någon form av insättningsbank, för att råda bot på förvaringsproblemen som de som vill samla på sig allt stött på. Den 29 december släpps tillägget till Xbox 360 för 800 Microsoft-poäng, medan Playstation 3-spelarna får vänta till den 7 januari (10 amerikanska dollar). Om du spelar Windows-versionen får du väl helt enkelt vara nöjd med att åtminstone Zombie-paketet snart släpps, antar vi.

Låter Mad Moxxi's Underdome Riot galet nog för dig?

+1 ! (fast jag kör på kryssboxen) Alla gnällpellar: bara lägg ned, haha. 14/12 Hellt suveränt spel för min del. Spelar dock på PS3 med mina kompisar. Väntar tålmodigt på nästa DLC. ;-) 13/12 Uppdragen är precis lagom komplicerade för coop, då folk sällan orkar stå och läsa massa text och krångla utan gärna vill röja loss lite. Visst spelet tappar ju en hel del i singleplayer, men är ju främst coop spel så gör ju inte så mycket. Men klassern... 13/12 Jag hävdade aldrig motsatsen, det jag sa var att man kan få en roligare spelupplevelse med ett annat spel. Borderlands känns som en halvdan produkt. Uppdragen är ointressanta och fienderna man möter är för det mesta antingen, banditer, skags eller spind... 13/12 Låter ju exakt som Borderlands ! :) Dock tycker jag spelet är någorlunda underhållande, men tyckte det introducerades för lite nytt under spelets gång. Skill-trädet är 100% ointressant. Känns inte som de lagt särskilt mycket själ i skapandet av itemsen.... 13/12 Så ett hack n slash spel är inte repetitiv? Du gör inget annat än hacka monster och samla items. 13/12 Borderlands är sämsta skiten någonsin. Slutet var världens jävla antiklimax. Helt värdelöst spel 13/12 Förstår inte heller vad som är direkt fel med PC versionen. Känns som vilken annan FPS titel som helst när jag tänker på kontrollerna. Zombie DLC'n är också riktigt rolig om något lite kort. Diablo 2 känns som fel spel att jämföra med. Kunde lika gärna... 12/12 "Om du spelar Windows-versionen får du väl helt enkelt vara nöjd med att åtminstone Zombie-paketet snart släpps, antar vi." vaddå? jag har redan köpt det på steam, och borderlands är inget dåligt spel, skaffa kompisar så lovar jag att det blir roligare!... 12/12 Lols, Borderlands är en perfekt blandning mellan HEllgate: London och Fallout 3. Det är grymt co-op, spela med en eller fleras vänner om du vill ha kul ;) Vissa är bara för kul :P 12/12
Skicka en rättelse