Läsare som suktar efter grönmålade rustningar, spegelblanka visir och mustigt språkbruk pekar med fördel webbläsaren mot FZ:s filmarkiv där premiärtrailern från #Bungies kommande actionrökare #Halo: Reach inväntar åskådare. Det dryga två minuter långa filmklippet, vars dramaturgi snarast för tankarna till en större Hollywood-produktion, visar i 720p:s upplösning delar av spelets inledningsscen och utsättningen av "Noble Team" - en av de grupper av Spartan-soldater som utsetts för att försvara planeten Reach mot invasionen av trupper från det fientliga Covenant-kollektivet.

[video=4219]
Videoklippet släpps påpassligt nog i kölvattnet till [n=35872 gårdagens utspel] där #Microsofts produktchef Aaron Greenberg konstaterade att man redan nu betraktar Halo: Reach som nästa års största spel. Huruvida det ligger något i det tämligen självsäkra påståendet eller inte torde stå klart redan till våren då konsumenter som köpt #Halo 3: ODST kommer att bjudas in till ett slutet [[betatest]] av Reach. Håller tidsplanen är det färdiga spelet tänkt att lanseras exklusivt till [[Xbox 360]] någon gång nästa höst, sannolikt innan tacksägelsedagen som traditionellt inleder den amerikanska julhandeln.

Mja, själv blev man inte särskilt imponerad utav storyn i vare sig halo 3 eller i half-life 2. Halo 3 var dock något bättre på den fronten. Half-life 2 kändes rätt ihophaffsat, speciellt med de där bil/båtbanorna som bara fanns där som utfyllnad, ravenh... 14/12 Har ej spelat ODST, älskade det första Halo, spelade aldrig tvåan mer än några gånger hos polare. Halo 3 tyckte jag var ett riktigt bra spel, men singelplayerdelen var riktigt dålig. Multiplayer, forge och theater var grymt och jag tycker fortfarande... 14/12 jaha okej, tack så mycket :) 14/12 Tycker väldigt många verkar glömma att Halo-spelen har rätt stora miljöer, med många fiender med rätt bra AI och sådant, och det gör ju så att grafiken får lida Halo Reach blir väl egentligen vad Halo 3 borde varit rent tekniskt, men Halo 3 var ju ändå... 14/12 Multiplayer betan är på något sätt kopplad till ODST-story discen, så det går bra att köpa begagnat med. 14/12 Spännande teori, men med tanke på att det sålts ett Halo 3 för var tredje xbox360 tror jag inte den kommer hålla. 14/12 Så jävla awesome! Släng dig i väggen episode 3! Vad dillar folk om att Halo har en dålig handling(använd svenska FFS)? Bara för att ni har för lite tålamod för att stå ut med cutscenes så behöver ni ju inte hävda att spelet har dålig handling. Jämför... 14/12 hur får man tillgång till betan? stod ju nåt om de när man köpte Halo3: ODST... kan någon PM mig om de? tack!! :) 14/12 Halo är ju absolut inte det bästa Xboxen har att erbjuda, men samtidigt är det min favoritserie till Xbox-konsolerna. Personligen tror jag att det är för att spelet är "mellantungt". Det är inte helt hjärndött, men det är inte överseriöst heller. Det... 14/12 Det är ju där det kniper. Lathet. De flesta av mina polare är fortfarande säkra på att MC dör i slutet av H3. Medan jag som ett inbitet fan vet allt om vad Guilty spark 343 verkligen är, vad alla Audiologs och Terminals handlar om. Och framför allt hur... 14/12
Skicka en rättelse