I lördags kväll, amerikansk tid, hölls den årliga Spike TV Video Game Awards och redan på förhand hade ett gäng exklusiva annonseringar hypats. Kanske mest omtalat var ett nytt, icke barnvänligt Star Wars-spel och det blev inte helt oväntat #Star Wars: The Force Unleashed som får en uppföljare.

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." id="gtembed" width="480" height="392"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=59816"></param><param name="quality" value="high"></param><embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=59816" swliveconnect="true" name="gtembed" align="middle" allowscriptaccess="sameDomain" allowfullscreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="392"></embed></object>

Vi fick också se de första sekvenserna från #Medal of Honor som kommer att utspela sig i Afghanistan. Det är såklart för tidigt att uttala sig men det ser ut som att #Modern Warfare 2 kan få en värdig motståndare, speciellt med #Dice bakom rodret för flerspelardelen.

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." id="gtembed" width="480" height="392"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=59826"></param><param name="quality" value="high"></param><embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=59826" swliveconnect="true" name="gtembed" align="middle" allowscriptaccess="sameDomain" allowfullscreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="392"></embed></object>

Det kommer också en uppföljare på årets spel-kandidaten #Batman: Arkahm Asylum och av den första trailern att döma kommer nästa del att utspela sig i Gotham City och Mark Hamill återkommer som en Joker som är galnare än någonsin.

[video=4221]

I samband med den Jake Gyllenhaal-frontade #Prince of Persia-filmen ska även ett nytt spel släppas och även det visades upp i form av en förrenderad trailer.

[video=4220]

Det var några av höjdpunkterna från galan, vi återkommer under morgondagen mer utförligare rapporter från de nyannonserade titlarna. Så länge bjuder vi in till diskussion kring era förväntningar i forumet.

Håller med, JK-serien gillade jag verkligen. Men TFU är ok. Måste bara klara det innan tvåan kommer. 15/12 Oerhört tråkigt dock, då The Jedi Knight-serierna är mycket mer fängslande än The Force Unleashed enligt mig. 15/12 Mer sanning, och med en uppföljare till TFU så verkar det som om de kommer ersätta Jedi Knight serien med TFU, inget konstigt med tanke på hur JK började och förändrats genom åren. Det var dags för lite förändring igen. 15/12 Ni vet väl att Force Unleashed är ett av LucasArts mest framgångsrika spel genom tiderna? Det har hittills sålt i 6 miljoner exemplar. Så jag tror det helt enkelt är ett rent marknadsmässigt beslut att lansera ytterligare ett spel. Battlefront måste nog... 14/12 Skulle gärna vilja se ett nytt Force Unleashed och även ett nytt Batman då första var riktigt bra. Hoppas dem gör ett free-roaming Gotham då man även kan använda bat-mobilen och alla andra prylar. :D 14/12 Instämmer, TFU var kul även om det hade en del brister, för att inte nämna alla som skapades vid pc-portningen. Det fanns ett par andra titlar man hellre hade sett, men en hel jävla massa man inte velat se alls, så tur i oturen kan man säga. 14/12 MoH ser riktigt grymt ut! Force unleashed 2??? Sålde det så pass bra ens? Jag menar spelet är ju skräp, jag vart asförbannad när jag spelade skiten. Såg asballt ut på alla trailers :s 14/12 Funderar på vilka kryphål de har i storyn till TFU:2, fanns 2 slut och de såg ganska defenetiva ut för min del. Bara Onda sidan som faktiskt hade en variant av fortsättning. Men den fixade de ju med DLC paketet. 14/12 Yay, två superba nyheter. Lirade igenom Force Unleached igen så sent som förra veckan, fortfarande jäkligt bra. Ett givet köp, dual lightsabers 4tw. :) Uppföljare på Batman AA var nästan given. Dessa två ligger nu på 2010 års inköpslista tillsammans med... 14/12 Force Unleashed 2 = win. Medal of Honor Skjuta Afghaner = Inte win. :( 14/12
Skicka en rättelse