#Eidos och utvecklarnen #Rocksteady fick in en fullträff med #Batman: Arkham Asylum och bli inte förvånad om det nämns på de flesta årslistor. En uppföljare var därmed given och på helgens Video Game Awards dök den första trailern upp.

Jokern är lika galen som vanligt men denna gång verkar han inte vara inspärrad i det ökända fängelset. Spelets slogan "Arkham har flyttat" och de svepande sekvenserna i trailern visar att han och hans hejdukar istället härjar fritt inne i Gotham City och vi kan gissa att Läderlappen inte är helt nöjd med läget.

[video=4221]

Ser man videon flera gånger som jag har gjort så ser man att man avslöjar lite vilka som kan komma. Affishen ser ut som two face, de finns en katt med också, och sen ser man ju Iceberg Lounge och de visar att pingvinen också kanske är med i spelet. För... 08/01 spelar igenom ettan just nu riktigt roligt är det längtar redan till tvåan ^^ dock tycker jag att det skulle varit mer baserat på the dark knight jag gillade karaktärerna och allt mer i den särskillt jokern :D hur cool som helst i den filmen ^^ fast de... 07/01 Ettan är de bästa spelet som jag någonsin spelat, vad glad jag blir att de kommer en tvåa också. Hoppas att de lägger ner samma tid på detta som på ettan. 06/01 Allt jag hoppas på är att de löser "Detective mode" på ett annat sätt. Antingen gör dem det betydligt mindre grafiskt påträngande eller så arbetar de bort det stora behovet av det. Det kan inte bara varit jag som spelade ett alldeles för fult och blåton... 15/12 Batman:AA var årets spel i mina ögon, härligt med en uppföljare! Hoppas verkligen de kan få till lika bra atmosfär i 2:an. Det är som Wildthing skriver :) 15/12 Jag var övertygad om att det var . Det var när jag spelade det, men nu säger massa folk massa saker. Blir till att installera det igen. 14/12 Aaaa å fasen ...fränt :) Missade totalt det där som sägs när man flyger iväg 14/12 Fan vad najs med en tvåa. Älskade ettan. Så länge deras enormt coola version av Scarecrow är med igen är jag nöjd. 14/12 Fint med en uppföljare. Första spelet var överraskande bra, mycket välgjort. Ett av årets bästa spel. 14/12 En OK video, innehållande en Harley Quinn men ingen Batman... Vet inte om man ska vara glad eller ledsen. BTW... Sicken spoilertråd ^^ 14/12
Skicka en rättelse