Efter att #id Software i somras köptes upp av företaget #Zenimax Media (som också äger #Bethesda), så meddelar Zenimax nu också att man övertagit utgivarrättigheterna till kommande actiontiteln #Rage. Sedan uppköpet offentliggjordes har det endast varit tal om att Bethesda (som också sköter utgivning utöver egen spelutveckling) skulle publicera kommande id-spel, men nu hamnar alltså också Rage på #Oblivion-tillverkarnas bord.

Hur överenskommelsen träffades är inte känt, men nu är det i alla fall klart att #Electronic Arts alltså inte kommer ha någon del i försäljningen eller marknadsföringen av Rage. Spelet utvecklas till Windows, Mac, Xbox 360 och Playstation 3 och släpps när det är klart.

Fan va sweet ett TES V hade suttit :D 17/12 Passar la bra nu när Beth har Fallout och allt. Mer pengar till Beth att lägga på TES V :D 17/12 Ingen fara för mig då jag inte skrev att Bethesda släpper buggfria spel. :) Lite nyckelord: EA...miljarder buggar... iD utveckla spelet i sin takt... i princip buggfritt(..knappast..)...släppa under Bethesda...positiv feedback...stärka deras namn. :D... 17/12 Precis som BG 1 & 2 så är DA ett singel RPG och var aldrig tänkt något annat, dessutom ett riktigt bra sådant. Du har tydligen helt annat smak för enligt mig är ME, DS och Saboteur alla top spel, även om sist nämnda verkar krångla för många. Vad jag för... 16/12 word 16/12 De slår mig faktiskt ibland, tänk om nån typ skulle komma över lösenordet, hade gjort mig rätt purken :( :P Även om de flesta spelen är köpta på rea :) 16/12 EA, Activision eller vad fan som helst... Dom är alla lika dåliga/bra. Tycker själv Activision verkar värst på att mjölka produkter i dagsläget. 16/12 Kanske vi får det på steam? vore toppen :) , men börjar dock bli orolig över om man skulle tappa lösen osv, fan har riktigt många spel nu haft accountet flera år. Då skulle man fan gåta en skvätt :P 16/12 EA har varit inblandat i både bra och dåliga saker. Det jag inte förstått är varför så få av EAs sportspel har haft ok menysystem. Roliga minnen man har för att lista ut hur man hittar till inställningsmenyn... :) 16/12 nu vill jag inte göra något påhopp på varken dig eller bethesda eftersom att jag gillar dom som spelutvecklare. men Obliviom till exempel det var inte direkt buggfritt när det släpptes och det finns fortfarande fullt med buggar att utforska i det spelet... 16/12
Skicka en rättelse