Robert Bowling är kreativ strateg hos #Call of Duty: Modern Warfare 2-utvecklaren #Infinity Ward, och via sin twitter meddelar han att det inte är omöjligt att spelets pc-publik får mod-verktyg att leka med i framtiden. Dessutom planerar Bowling en uttömmande status-rapport där det kommer meddelas vilka delar av spelet som utvecklarna jobbar på just nu, och vilka uppdateringar som är att vänta inom den närmaste tiden. Utöver eventuella mod-verktyg är Infinity Ward antagligen upptagna med att rätta till den epidemiska ammunitionsbuggen och andra exploits som överentusiastiska spelare hittat.

Call of Duty: Modern Warfare 2 släpptes den 10 november och firades med toppbetyg av FZ. Spelet har också slagit i princip alla försäljningsrekord som finns, och påstås vara det största släppet någonsin i underhållningsindustrin. Vad säger du såhär en månad senare... infriade spelet dina förväntningar?

jag spelar det fortfarande till pc. älskar det. och ett level editor, recording tool (25 FPS i FRAPS går inte online) skulle vara as gött! 17/12 Läste att det är en crack i görningen som möjliggör dedi-servers och console. IW kanske oxå har läst det ^^ 17/12 Jag kör med en sån här röd plupp på multiplayern hela tiden, skit kul med lagg 17/12 whatever, är fortfarande djupt besviken på iw 17/12 Så du menar att det är bättre om folk tar sig 10+ år mellan spelen, isf är du helt fel ute, precis som med Doom 3 , får gärna 4ran komma snart. Call of Duty känns mjölkat därför det kommer ett spel varje år, vad som däremot inte alla tänker på är att... 17/12 Mycket mjölkande nu för tiden, allt var bra i Vanilla WoW tiden 2004/2005 då det inte var nått whine på allt som hände. :P 17/12 Vänta nu lite, ett spel får alltså bara släppa en expansion för att inte bli mjölkat? Synd att Diablo-serien är så mjölkad då... XD Ett spel är inte mjölkat förrän det tappar kvalité och inte erbjuder något nytt (enligt mig), så länge de framtida spelen... 17/12 Men om man tycker Halo är mer mjölkat än CoD så är det något som är fel. Call of Duty Call of Duty: United Offensive Call of Duty: Finest Hour Call of Duty 2 Call of Duty 2: Big Red One Call of Duty 3 Call of Duty: Roads to Victory Call of Duty 4: Moder... 17/12 Heh, tycker Halo låter mjölkat som bara den efter att ha läst din lista :) StarCraft är ett spel som inte blivit mjölkat, Halo är ett spel som blivit mjölkat (för att ge en jämförelse). Självklart är detta min personliga åsikt, så no offence :) 17/12 börjar minnas varför jag slutade spela public i cod4 nu när jag spelat en del cod6. alla tubes och airstrikes tar kol på mig känner jag nu. möjligheten eller snarare bristerna på möjlighet att kunna ändra i spelet och att ha servrar utan +100 i ping gör... 17/12
Skicka en rättelse