#Call of Duty: Modern Warfare 2 har haft några uppmärksammade [n=35905 buggar] sedan det släpptes i början av november men det verkar som att #Infinity Ward kommer att städa bort de allvarligaste i nästa patch. I Robert Bowlings, community manager, senaste kvitter säger att uppdateringen testas just nu.

Uppdateringen testas nu. 1887:s balanserade. Public "private" Matches-fix. Oändlig ammo-fix. Prestige Hack på PS3-fix. Texture Hack på PC-fix.

På grund av certifieringsprocessen på konsolerna gissar vi att pc-spelare kommer att få tillgång till uppdateringen inom en snar framtid medan det kan dröja ett par veckor för Xbox 360 och Playstation 3-versionerna.

@noorthan Jag har samma problem, har en lite äldre burk, tvingas köra textures på automatic :S. Vet inte hur man fixar problemet och har inte sett några fixar på det heller :( 19/12 Önskar en kommande patch kunde inkludera stöd för fler än 2 spelare i special ops, kanske iaf. 3-4st. Det vore också en bonus om man kunde spela kanpanjen ihop med en polare, liknande COD WaW. Skulle öka LAN-värdet på spelet avsevärt =) Det känns som... 18/12 gör så att det tar åtminståne 2 melee attacks innan man dör (kanske en perk för att minska det till 1 attack). Så jävla less på att bli knivad hela jävla tiden, nån sprintar runt ett hörn och hugger en kniv i ögat... Och ja, jag är kass på spelet och... 18/12 Jag lirar på xbox och så mycket jag kommer ihåg av MW1 så störde jag mig inte så mycket på Sniper då man inte dog så jävla många gånger av dem..det kan bero på att dem inte hade så mycket sniper banor.. Alltså derail och afghan är hej kom och hjälp mig... 18/12 Spelet kan fan behöva alla jävla uppdateringar och fix det kan få. Men hellre att det blir dedikerade servrar ist. 18/12 Du kan ju alltid ta hard-hitter-perken så kan du skjuta folk med ett skott som prickskytt. Min åsikt är väl snarast att akimbo var idiotiskt att stoppa in från början. Det finns en anledning till att folk i verkligheten inte fjantar runt med dubbla vape... 18/12 Ursäkta? Vet inte om du lirar på konsol eller PC (jag lirar PC) men MW1 hade perfekt sniper DMG medans MW2 har skit, måste skjuta folk mins 2ggr (om man inte HSar) med sniper för att döda. Tacka vet jag MW1's snipers där man hade 1shot 1kill om man träf... 18/12 Ja va gött dom fixar till 1887. Behöver typ bara finnas på bild för att dö av den. 18/12 Nice .. funderar på att köpa det te pc .. testade det hos en kompis och fastnade bra länge framför det :P .. riktigt kul ... Synd att demo inte finns så man vet hur pass bra det funkar på ens dator .. man vill jue ha det sköna responden från musen spele... 18/12 Hur många skott från vilket modernt vapen tror du att man klarar av egentligen? Löjligaste argumentet ever, vi pratar inte om realism i "arkadspel". Isf ska du sakta dö om du inte dras ifrån frontlinjen och får akutvård om du får ETT skott i lårartären,... 18/12
Skicka en rättelse