I början av november meddelade vi att #Vagrant Story var på väg till PSN inom en snar framtid. Den snara framtiden är väldigt nära just nu när ett PSN-släpp är planerat för den 22 december. Det vill säga på tisdag. Har du en PSP eller PS3 är spelet spelbart för den nätta summan 5,99 euro.

#Square Enix anser antagligen att du ska prova spelet. Det gör många andra med, då det är "gött mos". Det vill säga en förträfflig rollspelsupplevelse. Mumma.

Det skulle kunna vara sant om inte.. pam para pam!!! Crash Bandicoot 3 Spelet har SJUKT grym grafik, knappt några laddningstider, skitnice design och mycket komiska aspekter. Spelet är i min mening mer estetiskt tilltalande än majoriteten av PS2-spelen... 20/12 Jag håller med allt ovannämnda förutom det estetiska -- Jag är av den meningen att Vagrant Story kan möjligtvis vara det snyggaste PSN spelet som någonsin gjorts (och det tekniskt mest imponerande). 19/12 En subjektiv åsikt: Vagrant Story har ägts och spelats ut av undertecknad, dock har jag aldrig varit med om ett mer överskattat spel. Repetivt och faktiskt rätt fult. Bara för att det är ett RPG och Square ligger bakom det behöver det faktiskt inte med... 19/12 Woot! 19/12 ... :) Jo jag vet, med dryga laddnings tider. Det var en liknelse. Vagrant Story och Chrono Trigger är båda gjorda i slutskedet av en konsols liv (Vagrant Story till PS1 och Chrono till SNES), då kunskapen av hårvarans förmåga är så gott som total. Båda... 19/12 Men Chrono trigger finns ju även på Ps1, en jävligt kass version men ändå. 19/12 Alla med PSP och PS3 får tillgång till en riktig guldklimp. Ett typiskt sista skriket spel där allt är draget till sitt yttersta. PS1:ans svar på Chrono Trigger. 19/12 Köp det på US PSN då som jag :D 18/12 Trevligt. Väldigt bra spel, ett av de bästa PS1 titlarna enligt mig. Verkar lite som om europeiska PSN blivit lite bättre nu när det gäller PSOne Classics. Metal Gear Solid kom för inte så länge sedan och nu Vagrant Story, så två väldigt bra spel i en... 18/12
Skicka en rättelse