#Sony meddelar stolt att hela 10 miljoner Playstation-användare befolkar deras onlinetjänst Home. Via Home kan spelarna snacka strunt med varandra, träffa likasinnade att spela med och delta i tävlingar och mycket annat. I samband med det nya avslöjandet har också två nya utrymmen för spelen #Uncharted 2 och #Ratchet & Clank 2 dykt upp, som säkert kan vara värda att spana in för er som gillar titlarna.

Home används också som plattform för reklam av framförallt spelprodukter, men även företag som Red Bull och Coca Cola (endast japanska Home) finns representerade. Home-användare kan också investera i nya kläder och andra föremål genom att slanta upp med riktiga pengar.

Är du en av de 10 miljoner Home-användarna, och tycker du att Sony hållit alla löften som de utlovade innan Homes lansering?

Det hade/ har potential.. saknade mus å tangentbord stöd för enklare orientering i menyerna/ fler snabbvalsknappar, dessutom så tog det upp mer än 6(!)Gb på hårddisken. Den utlovade featuren, att i sitt place ha egna filmvisningar eller spela upp egen... 23/12 Hmm ok antar man gör det nånstans i inställningarna? Ska testa. 23/12 öka spelet inbyggda minne så går det snabbare. 21/12 Home hade kunnat vara småkul om det inte var så fruktansvärt SEGT att använda även på en snabb internetuppkoppling. Det är laddningstider precis hela tiden. Man kan ju bara gå ett par meter i taget innan det kommer upp ännu en laddningsskärm/uppdatering... 21/12 Jag har hört att många väljer en PS3 istället för en Xbox 360 eller Wii bara för att PS3 har Home. Jag har hört att många väljer en PS3 istället för en Xbox 360 eller Wii bara för de är trötta på vita burkar (fast de har nog en Mac i garderoben och en... 20/12 Gick in och körde radiostyrd helikopter någon gång men tröttnade fort då det inte fanns någon Highscore-lista. Sen var det alltför jobbigt att chatta med handkontrollen men kanske är kul om jag drar in ett tangentbord. 20/12 Jag har två konton på Home, ett på US och ett på EU pga dom erbjuder olika aktiviteter. Jag har dock inte varit inne på ett bra tag. 20/12 home är väl detaljerat men va fan, ska man spela spel gör man direkt på PS 3:an, inte inne i Home :P har varit inne där 1 gång, sprungit runt, och har inte varit inne på det sen dess :P 20/12 Jag har inte testat Home än ens. Kanske värt att ta en titt 20/12 Inne ibland och lirar Biljard. Rätt kul. 20/12
Skicka en rättelse