#343 Industries arbetar för fullt med någon form av Halo-titel, efter att de tagit över stafettpinnen från #Bungie, vilka i sin tur efter #Halo: Reach kommer att arbeta med någonting helt nytt under #Activision-flagg. Gamerzines (via Comic-Con) meddelar idag att Frankie O'Connor, chef på 343, berättar att de tänker fortsätta med den rustade marodören.

- Vi skulle vara världens största skitstövlar för att inte arbeta vidare med den här karaktären. Vi har sannerligen inte sett det sista av Master Chief, säger O'Connor.

Så, mer Master Chief åt folket i framtiden helt enkelt.

Vad är mina Lego Halo och Guitar Halo? Måste väll komma snart? 09/08 Lägg också nerdå Final Fantasy, Mario, Fifa och NHL spelen medmera. Finns hur mycket som helst som pågått i över 10 års tid nu, där kan man snacka om mjölkning. 27/07 Precis vad jag säger, så har även de serierna släppt 2 spel/konsolgeneration (eller mer), utan att bli söndermjölkade, och detsamma gäller Halo (iaf för tillfället) :) 2-3 spel + spinoff/expansion medför inte som regel en mjölkning, och en bar serie kan... 27/07 Man kastar inte pengar i sjön, USA vet hur en slipsten ska dras. 27/07 Who gives a fuck när den mjölkas bra? Sen vet jag inte om jag skulle kalla tre uppföljare för att mjölka en serie då varje spel har bjudit på något nytt. Har du sett Forge World-trailern? 27/07 Trevligt med diskussion, kul att höra att du gillar Halo serien :) Borde sagt att jag aldrig spelat spelet själv, förutom första som jag testade på PC. Annars har de varit Co-Op för hela slanten hos en polare. Reach ser ut att vara riktigt kul om jag... 27/07 Ska Mario, Link och alla andra Nintendo-hjältar gå och dö också? Halo är den starkaste franchisen på Xbox, MS vore idioter om dom lät Halo och Master Chief dö. Finns en hel del Battlefield-spel och tillägg :P http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Battlef... 27/07 ''Det ger ju 2-3spel/generation och känns ytterst normalt, jämfört med BF, CoD, Mario, Biochock och alla andra större spelserier :)'' BF är väll inte så mjölkat? Bf2 kom väll 04/05 kmr inte ihåg faktiskt :P efter det har vi ju BC som var en konsol versi... 27/07 Visst, hade det varit 6 likadana spel så hade det kanske varit relevant, men nu är det ju så att Halo Wars är ett RTS, och ODST bara en expansion. Det ger ju 2-3spel/generation och känns ytterst normalt, jämfört med BF, CoD, Mario, Biochock och alla and... 26/07 nice 26/07
Skicka en rättelse