#Operation Flashpoint: Red River väntas ut nästa år till 360, PS3 och Windows (tack CVG) och den av er som först nämner vår hett debatterade recension av #Operation Flashpoint: Dragon Rising får ett äpple av mig, personligen (om du tar dig till Göteborg). Uppföljaren verkar enligt OXM vara mer av det goda, om än tajtare och med bättre fokus än föregångaren.

- Operation Flashpoint: Dragon Rising var oerhört ambitiöst, men hade problem att leverera, så vi var nöjda över att se att uppföljaren är ett tajtare och mer fokuserat spel som fortfarande strävar efter en mer realistik återskapning av krigsföring, säger OXM:s redaktör Jon Hicks.

Vad vill du se att #Codemasters gör annorlunda den här gången?

Just nu en genomför ett av världens ledande IT-säkerhetsföretag Sophos en global kampanj för att utse världens mest oövervinneliga person. Kampanjen utgår från sajten http://mostinvincible.com , som kommer samla de mest vågade filmerna från YouTube, vid... 13/11 Det räcker att titta på spelts forum för att se att det kommer bli årets flopp: [quote]In's * Join in Progress [Quote] * Checkpoints [OXM] * Larger Urban Environments than the previous game [OXM] * 3 Act's storyline [OXM] * FTE/Co-Op Challenges [OXM] *... 10/11 Haha nää då...jag var själv en besserwisser ju! 04/08 Haha japp, hoppas jag inte verkade dryg bara :P 04/08 Äh, SÅ dåligt var det väl endå inte. Singleplayer i coop höll ju faktiskt bra, iaf efter att de hade patchat det. Till pc var det dock en hel del som behövdes fixas i multiplayer. Tyvärr så var CM verkligen sega på den fronten och till slut så la de ned... 04/08 Håller helt med om att föregående spel var direkt dåligt, men som vanligt så är det enkelt att säga "konsolport" och gå vidare. Seplet var minst lika dåligt till konsol, så det var uppenbarligen inte problemet, snarast handlade det om ett dåligt spel i... 04/08 Att de lägger ned utvecklingen, ber om ursäkt för skiten de har gjort, hänger med huvudet, och ger tillbaka namnet Operation Flashpoint till de som faktiskt gör Operation Flashpoint-spel, dvs Bohemia Interactive. Det är vad jag vill att de gör. 03/08 Där fick man på näsan för det - för jag var helt övertygad om att det var två o i kryddan :) 1-1 eller? :D 03/08 Det här är ju det sjukaste jag sett på länge :O Sån överhypad jävla dygna DR var, blev fan ledsen när jag spelade det så dåligt var det! Sålde spelet så bra att de vågar göra ett till eller vad är det som händer?! Och alla mutade recensenter?! 03/08 Mmm, hade fått för mig att spelet hette dragoon av någon andledning, http://en.wikipedia.org/wiki/Dragoon Dessvärre stavas kryddan (örten) inte med två O heller. 03/08
Skicka en rättelse