#Castlevania: Lords of Shadow är som du som flitig FZ-besökare vet en ny inriktning i den långtgående spelserien där slår och krossar dig fram som i #God of War, #Bayonetta, #Ninja Gaiden eller liknande. Xbox World 360 har i en intervju med Dave Cox på #Mercury Steam fått reda på att spelet kommer på två skivor till 360 och en hel del annat.

- Microsoft skickade faktiskt sina tech-nissar till studion för att se spelet och se [hur vi] komprimerar spelet, men de sa: "Okay, det är bra. Ni gör allt ni kan". Jag tror att det är något Microsoft kommer uppleva oftare och oftare - att de måste hjälpa utvecklare att övervinna storleksproblematiken.

Han berättar också att spelet kommer ha stora mängder mellansekvenser, med den längsta på hela 14 minuter. Speltiden ligger på ungefär 24 timmar och Cox lovar att det är väldigt lite återanvändning av material och att LoS bjuder på riktigt mycket variation.

Ja, så kan det gå.

Nu vet jag inte vilken plattform dom har som prio i detta spel. Men det är långt ifrån alla multiformatspel som har 360 som huvudplattform längre. 04/08 Bara det är mellansekvenser som har något att berätta och föra storyn framåt istället för som i MGS2, en massa svammel och ordbajseri. sparriskrigaren, hoppas kan du alltid göra. Men släpps det till båda konsoller så utvecklas det först och främst till... 03/08 Så länge man inte måste gå och käka middag mitt i scenen är den välkommen! 03/08 Åh vad jag hoppas att utvecklarna nyttjar PS3:ans överlägsna hårdvara så att vi slipper ett spel som ser okej ut till 360 men underpresterar och ser ut som skräp på PS3. 03/08 Det ser snyggt ut... 03/08 hmm jag brukar gilla singeplayer-spel och även om 24 timmar är en lång tid, så är det ngt jag (som spelar väldigt mkt ) sätter på en helg ifal jag verkligen gillar spelet, jag blir helt enkelt fast. och 600kr för 24 timmar känns lite, väntar nog till... 02/08 Det är nog den stora fördelen med PS3 i dagsläget, Bluray. Spelen börjar bli lite för stora DVD, men jag måste säga att MS har löst det på ett relativt smart sätt i och med att man kan installera på HDD. 02/08 Bra att man slipper byta skiva om man installerar på hårddisk/usb :) 02/08 Jag vet inte exakt hur lång den är men i slutet så är det en hiskeligt lång en... Jag minns för jag skulle egentligen bara spela lite till och helt plötsligt var spelet "klart" och sen började en långfilm och jag kom i säng på tok för sent. Något man... 02/08 Längsta mellansekvensen i MGS4 är 94min har jag för mig. Men kan ha fel. 02/08
Skicka en rättelse