Den 29 oktober når #Fable III butik och därmed drar de nya äventyren i Albion igång. Men bara för Xbox 360-ägare - tidigare uppgifter om att också Windows-versionen släpps då gäller inte längre. #Microsoft säger till IGN att de båda versionerna behöver optimeras för respektive plattform och uppenbarligen kräver Windows-upplagan längre tid.

- Konsol- och pc-versionerna har nu olika scheman eftersom vi satsar på att bygga uppelvelser som är optimerade för varje plattform.

Ett nytt releasedatum för pc-versionen sägs vara på gång inom kort, men i nuläget antyds ingenting om hur långt framflyttad den kan tänkas bli. 360-versionen når som sagt butik den 29 oktober.

Det första #Fable släpptes till original-Xboxen i september 2004, följt av det upphottade #The Lost Chapters ett år senare. #Fable II släpptes exklusivt för Xbox 360 hösten 2008.

Det var väldigt vad nedlåtande det inlägget låter, tror det är "ponken" som gör det. Anyway så finns det trådlösa tangentbord med en laptop liknande touchpad på, kombinera det med en 360 kontroll eller PS3 kontroll så är det i stort sett samma sak som... 05/08 I didn't do first post..., men jag läste inlägget som Bush postade. :) 04/08 Det är ju svar på flera olika inlägg. 04/08 Wall of text, tror inte en person tänker läsa det dära Bush. 04/08 SC2 är årets snabbaste säljande spel inklusive alla konsol titlar, med 1,8 miljoner kopior första dagen. Och om jag inte minns fel så räknades inte Asien in där, i Asien har vi ju t.ex Syd Korea där spelet antagligen är ganska populärt. Red dead redempt... 04/08 Fact: Bra spel säljer bra. 04/08 Men kolla klient antalen på topp-100 listorna för PC och 360 på piratebay då. PC-pirater i stort övertag. Jag kikade på några torrentsidor till, och det ser i stort sett likadant ut. Det är många som piratar till 360n , men det rådande intrycket är att... 04/08 Som vanligt är du helt insnöad på att hitta meningslöst krångliga metoder bara för att desperat försöka framhäva PC som spelplattform, att du ens orkar. Du kan väl allvarligt talat inte påstå att en gamer köper en HTPC, de är för film, ponken. Förlängni... 04/08 Hur orkar ni med alla dessa diskussioner om xbox vs PC? Dom som har xbox eller ps3 hyllar den, och dom har PC hyllar den. VARFÖR MÅSTE MAN DISKUTERA DETTA VARJE NYHET SOM TAR UPP ETT SPEL SOM SLÄPPS BÅDE TILL KONSOLL OCH PC? Låt folk spela vad dom vill,... 04/08 Oj oj! Sakta i backarna... 360 spel säljs ungefär lika mycket som ps3? Gode gud, du borde ta en extra titt på det hela. Och 360 Piratkopieringen är som högst nu och blir bara större och större. Microsoft bestämde sig för en nyare version av konsolen ist... 04/08
Skicka en rättelse