Sommarens rykte om att #EA snickrar på #Need for Speed: Shift 2 ser ut att vara bekräftat som sant - i en färsk kvartalsrapport står att läsa att en uppföljare till #2009 års racinglir är att vänta så tidigt som under nästa års första kvartal. Pc och konsol (oklart vilka) nämns som plattformar, vi vågar tro att åtminstone PS3 och Xbox 360 är aktuella. Det verkar inte omöjligt att titeln offentliggörs på Gamescom-mässan i Tyskland om två veckor.

Om Need for Speed-abstinensen gör sig påmind innan dess kan du se fram emot #NFS: Hot Pursuit i november. Kliar det redan nu kollar du in #NFS: World, en massiv onlinetolkning av serien som släpptes förra veckan och vars inledande del är gratis att spela.

Inte ett till skitspel, 2 räcker väll?... palla med arkad/simulator... Sämsta spelen inkluderar NFS ProStreet aja.. blir inge lir där.... ser fram emot Need for speed Hot Pursuit som släpps 18 nov... Peace Out.. 05/08 Ja men de blir ju aldrig bättre spel...det var många år sen, NFS Most wanted, som det kom ett vettigt NFS spel...simulator- spel finns det i mängder och jag spelar gärna sådana, det jag menar i alla fall är att de bör arbeta på ett bra spel i taget istä... 05/08 Lite svårt när utvecklarna ligger på olika sidor av Atlanten... Eller varför jobbar inte alla EA's utvecklare på samma spel samtidigt? Säger sig självt... större team != bättre spel. 05/08 Criterion som gör den superba Burnout-serien gör ju nästa Hot Pursuit och det är snarare än 3an än 2an då denna släpptes 2002 eller 2003. 05/08 Jag tycker dom skulle fortsätta med Underground stuket. Det var rediga spel det ! :D 05/08 Tycker känslan i det första var riktigt bra! Inte realistiskt men inte för den delen dålig. Shift är det bästa NFS på år o dar och en uppföljare är välkommen! Fast nu kommer ju GT5 i vinter så jag passar nog på detta :) 04/08 Tål inte ettan, spelkänslan med ratt är totalt värdelös, får se om dem råder bot på det i tvåan. 04/08 Årets skämt.. 04/08 NFS: Shift är bra, om man gillar banracing dvs. Man kan inte gilla allt! 04/08 Skit i shift 2 och sätt de folket på att utveckla hot pursuit 2 till att bli så bra det kan bli! EA asså...hellre tre NFS spel om året som är halvbra än ett som är bra, tydligen säljer de mer 04/08
Skicka en rättelse