Att #World of Warcraft: Cataclysm släpps innan årskiftet är inte allt som #Activision Blizzard avslöjade under gårdagens aktieägarmöte, rapporterar VG247 idag. Den ökände chefen Bobby Kotick, älskad av investerarare och hatade av spelare, sade bland annat att företaget kommer att ägna stora belopp åt två kommande projekt. Dels #Halo-skaparna Bungies nästa spel men även #Blizzard Entertainments ej namngivna och hittills hemliga MMO. Vidare avslöjade mannen med det sliskiga leendet att speljättens nästa onlinerollspel bygger på ett nytt IP (varumärke):

- Vi har två enorma investeringar: den ena är Bungie och den andra är i ett av Blizzards projekt som vi inte givit särskilt mycket uppmärksamhet. Dessa kommer att vara helt nya varumärken.

Således torde vi alltså kunna räkna bort ett eventuellt World of Starcraft eller World of Diablo. Blizzard har annat i kikaren. Än så länge har utvecklarna själva inte yppat särskilt mycket om sitt kommande men designern Tom Chilton har tidigare i år sagt att spelet kommer att "vara lätt att lära sig men svårt att bemästra".

Skicka en rättelse