#Mythic Entertainment har nyligen publicerat på spelets sajt kring vad som sker när #Warhammer Online alldeles snart går in på sitt andra år. Den 31 augusti brakar det loss med "The Wild Hunt" varefter hela månaden fylls med erfarenhetsbonusar, helgevenemang, fyrverkerier samt pajer.

  • 31 augusti - 7 september - Live Event - The Wild Hunt

  • 11 september - 14 september - Specialversion av "Mountain Temple"

  • 18 september - 21 september - Specialversion av "Gates of Ekrund"

  • 25 september - 28 september - Specialversion av "Temple of Isha

  • Hela september - 20 procent extra experience och renown samt att fiender dödade i RvR kan släppa ifrån sig diverse fyrverkeripjäser och andra unika ting.

  • Spelare som lirat hela året belönas med "the WAR Aegis" samt den unika titeln "Weapon of WAR".

  • Via in-game mail kommer alla spelare få "Halfing Pies" och "Jubilee Cloak" skickade till sig.

Vi på FZ klappar förstrött händerna och hoppas på ännu ett år fyllt av ärofyllda bataljer. Och pajer.

WAR är grymt beroendeframkallande, älskar pulsen när man försöker låsa en zon. Balansen blir bättre och bättre nu när man tonar ned aoe. Har man ett shysst gille och vent så äger WAR. 26/08 Felet med War är balansen. I Open RvR så finns det en enda taktik som gäller och det är Zerging, den sida med mest pers vinner ALLTID, finns nada taktik eller strategi bakom. Sedan när det kommer till RvR instances så är det den sida som har mest healer... 26/08 Grattis Mythic och tack för ett grymt spel... Add anti whine här::: Tror många som tycker att War är sämre än WoW har missat en grej. WoW = PvE orienterat , War = PvP orienterat. De ända som WoW har som inte War har är bra pve instancer. Visst det finns... 25/08 Jag har haft jäkligt kul med war. Enligt mig en himla bra spelkänsla, allt från när man slungas iväg i en katapult till att stå på slottmurn och skjuta ner kanonkulor på dem anstormande horderna av chaos.. 25/08 Haha dom som säger att wow har snyggare grafik har skit dator som inte pallar högre på WAR ;> 25/08 en smaksak, jag hade aldrig spelat mmorpg innan jag testade WoW, men det lockade inte mig alls, tyckte allt såg för barnsligt ut imo medans jag fastnade direkt för WAR WAR må ha sina brister men för min del har jag ändå inte haft så roligt i ett spel... 25/08 Tekniskt så är WoW fult men designen gör så att spelet är bland de snyggaste online spelen fortfarande. Tycker att WoW har en mysig grafik som passar bra. 25/08 "Urgammalt" men slår War ändå. Testade WAR, men tröttnade direkt för att spelet är stelare än sten. är helt känslokallt spel. Dom borde kicka hela animationsavdelningen för annars hade nog spelet varit något annat. 25/08 grafikmässigt vinner WAR också, för tusan WoW grafiken är ju urgammal. själv har jag kul med WAR trots all gnäll man hör från andra 25/08 Grattis på årsdagen 25/08
Skicka en rättelse