#Sega-chefen Mike Hayes säger att #Gearbox #Aliens: Colonial Marines lär släppas tidigast sex till tolv månader efter att #Rebellions #Aliens vs. Predator-spel dyker upp. Uppgifterna kommer från G4, där Hayes dessutom säger att det är för tidigt att diskutera vidare detaljer kring titeln.

Aliens vs. Predator dyker upp i butikerna i februari nästa år. Ett sommar- eller höst-släpp låter därför inte helt otänkbart för Aliens: Colonial Marines. Sedan tidigare har en rollspelsinfluerad Aliens-titel lagts ner, då Sega inte tyckte att spelet passade varumärket tillräckligt väl.

Öhh, Alltså vi har sett 0 gameplay från Colonial Marines förutom det läckta från Jace Hall för typ två årsedan. Seriöst folk antar att Colonial Marines kommer bli 10x bättre bara för det har COOP.. sorgligt. AVP 3 <3, A:CM Vet vi inte ett skit om så..... 26/08 snippa! :D 26/08 Jag vet inte, kanske bara ja som tänker snuskigt? (A) 26/08 AvP är en uttjatad serie som varken funkar som spel eller film. Nej jag vill se Colonial Marines snarast. "What do you mean they cut the power? They´re animals man!" 26/08 spelade ett alien-spel på xboxen (Xbox 1) en gång i tiden,, kommer inte ihåg namnet, men det var ett RTS spel.. Vore najs att få spela som Aliens på deras hemplanet som ett RTS. Typ, Sim Alien (om någon provat Sim Ant så förstår ni vad jag menar). Man... 26/08 Är spelen så lika att dom inte kan släppas vid ungefär samma tid så tror jag inte det är någon förlust att det ena eller andra skjuts upp ett tag... 26/08 Colonial Marines suger jämfört med AvP. Hur tänker du egentligen, saknar du smak alls? Hur lät det? Illa. Acceptera att alla har olika smak så kommer du klara av livet lättare 26/08 Jag trodde Sega lagt ner Colonial marines spelet. Inte så uppdaterad men hade för mig jag läste om det för några månader sen. Men fan vad najs att det kommer, det var en jäkla bra överaskning :D meh såg nu att de va ett annat aliens spel som sega lagt... 25/08 AVP SUUUGER ju jämfört med colonials. Hur tänker ni egentligen saknar ni smak alls? 25/08 ja då följer jag väl de andra och säger AvP men jag tänker skriva varför också (hör och häpna......) colonial är ju ett fps, ett bra jovisst men inte intressant överhuvudtaget hur kul skulle det inte vara och spela som alien eller predator (mest alien... 25/08
Skicka en rättelse