Vi närmar oss så sakteliga det ögonblick då den stora vida webben förgylls av ett FZ i ny skepnad. Tanken är att vi nylanserar oss själva i mitten av kommande vecka och i väntan på att kodarna jobbar färdigt bjussar vi på ett par smakprov. Tidigare har vi visat fyra smakprov ett, två, tre, fyra) och dagens femte ger en glimt av bildvisningen.

En begränsad del av den nya bildvisaren på FZ:s framsida.

Bildarkivet får som synes avsevärt mycket mer utrymme på förstasidan, med tumnaglar från och information om ett antal heta bildalbum. En bild sägs ju säga mer än tusen ord, så med den nya layouten sparar du in mänger med energi genom att slippa tröska igenom tiotusentals tecken.

Skulle ni kunna tänka er att laga den trasiga encodingen i RSS:en också? http://yfrog.com/6timg0213p 16/08 GE MIG!!!!1 16/08 Blir nog bra. Även om jag tycker det är bra nu med. 15/08 Albumet är ett "dump-album" där vi lägger bilder vi använder i nyhetsrapporteringen och som inte har ett vidare syfte. Och @John kattsamling. Därav är det låst för allmänheten. Och på tal om tjat om nya designen så är det en medveten taktik, när vi över... 15/08 min feedback om vad jag tycker: Det känns som ni typ tar en 1/10 av en bild för att försöka ge en preview... ganska onödigt sätt för det känns mer som att ni gör ett pussel av det hela, Jag menar jag får ju inget intryck alls i hur det kommer se ut när... 15/08 Här klickar man på bilden. och tycker allt ser fint ut. SEN klickar man tillbaka till albumet. Det finns inget album med ID 4113. <-- Hör och häpna! Vad är detta för amatörer som programerar sidan! ;) 15/08 Hmm varför klaga på Prewiew ? eftersom ni nu förstått att det handlar om Prewiew, strunta i artikeln och vänta tills nästa vecka, De har hela tiden sagt, kommer nästa vecka... så vad är konstigt ? Att sitta här och enbart skriva en negativ kommentar när... 15/08 så länge dom inte byter språket till kinesiska eller något så är jag nöjd. och mindre spammande hade vart bra 15/08 Me like! @Fisse: Det är bra att göra det så här, så de får feedback från användarna om vad de tycker osv. Och så att man självklart får se en bit av kakan per dag och bara läääängta! 15/08 Bara släpp det när det är klart. Orka tusen nyheter med varenda ändring. 15/08
Skicka en rättelse