Inte nog med att Windows-upplagan av #Mass Effect nyss hittade på att [n=34338 uppdateras], #EA har också släppt ett paket så kallat DLC, en nedladdningsbar miniexpansion. Pinnacle Station är namnet och till priset av 50 kronor får du bland annat avnjuta 13 nya uppdrag med kommendör Shepard och övriga karaktärer.

För att kunna lira krävs, förutom en kopia av originalspelet (som säljs i EA-butiken för 100 kr), att du nått spectre-status och har datorn uppkopplad mot nätet.

Tack till Xtars för detta #nyhetstips!
Mass Effect är riktigt bra, men det hade kunnat bli bra mycket bättre faktiskt om man lagt ner mer tid på sidequestsen och planeterna utöver huvudplaneterna. Man kan liksom SE hur ambitiösa bioware varit när dom planerat spelet, sen tyärr inte kunnat/hu... 27/08 Vet inget om spelet men tycker att "gubben" på bilden liknar Dexter ifrån SW Episode II . 27/08 Ja, det kan te sig konstigt, men det är samtidigt väldigt logiskt. Därför att i Diablo är det roligt, men i Mass Effect är det inte roligt. Den huvudsakliga anledningen som gör Diablo bra är atmosfären. Det som gör det tråkigt i Mass Effect är att det... 27/08 Gott! Klarade ut det på X360 när det släpptes men det känns som att det är dags igen (inför Mass Effect 2). Givet köp för 99 kr. 26/08 Har aldrig spelat Mass Effekt, men Mass Effect är absolut bättre än han får det att låta som. :P Nej förlåt, men allt tjat om Mass Effects halvtaskiga sidequests börjar bli lite... Tjatigt. För det första är det rätt missvisande att prata om alla sidequ... 26/08 Det finns på 360 också, kanske skulle vara bra att nämna? 400 MS-points ligger det på. 26/08 Nä, för Microsoft är ju kända för att de inte vill stöta sig med någon... :D On topic: Installerar nog ME igen och köper Pinnacle Station för att stilla den värsta hungern efter ME2. 26/08 Rydling kan ta sig i r*ven.. :P Love ME. 26/08 Två personer som har Diablo som sitt favoritspel tycker inte om Mass Effects sidospår... På grund av att det är för lite handling och för mycket dödande i enformiga miljöer? 26/08 Allt är givetvis en smaksak, men det som i min mening gjorde Mass Effect bra var nästan enbart de mer cinematiska delarna, och om det här nya paketet inte innehåller något av det, så är det inget för mig (och uppenbarligen inte för Tommy Rydling heller)... 26/08
Skicka en rättelse