#Microsoft-chefen Aaron Greenberg säger till amerikanska Gamespot att företaget lagt hårdvarufelen med de tidiga Xbox 360-maskinerna bakom sig. Detta, enligt Greenberg, tack vare att tillverkningen förfinats och förbättrats oerhört sedan maskinen först släpptes.

Vi har jobbat hårt på att göra förbättringar på produkterna vi tillverkar, så jag känner faktiskt att detta ligger bakom oss nu.

Bland tillverkningsförbättringarna som nämns är bland annat bättre kylning och mindre varma chip.

Har du någon erfarenhet av tidiga respektive senare Xbox 360-modeller, och verkar det isåfall stämma att de senare maskinerna är klart mer hållbara än de som kom i början?

Så inte nog med att de medvetet säljer defekta konsoler, de ljuger även om att de inte tjänar pengar på sagda? Wait what? 29/08 De tjänar pengar på varje såld XBOX 360 därför att det är en argument för spelutvecklarna (oj titta vad många 360 vi har sålt) och för människor som ännu inte köpt 360 (oj titta vad många som spelar just VÅR konsol). 29/08 Kan hålla med dig där och har hatt 2 som har gått söner själv. Men jag ville inte köpa en till som går sönder så jag skaffade mig en ps3. Det där med kontrollerna är faktiskt en stor avgörande vilken maskin man köper. Jag tycker 360:s kontroller är myck... 28/08 Jag brukar släppa min från 1/2 meters höjd rakt ned lite då och då när jag vet att jag ska bort, sen skickar jag den på service så jag har en ny tills jag kommer hem igen..... Jag får nya komponenter, det kostar Microsoft pengar, everybody wins. 28/08 Det där är ju också bara skitsnack. Jag har haft Guitar Hero sedan första släppet och har aldrig bytt gitarr. Gitarren är väl använd dessutom och har aldrig haft problem. Slår man på whammy bar:en med full styrka får man skylla sig själv faktiskt. 28/08 Jag skulle kunna tro att den andelen användare som flashat sin Xbox och som nån månad senare från problem med den klagar nog. De ärliga kunderna får ju åtminstone den hjälp de behöver, inte sant? Som sagt, flashar man så får man ta konsekvenserna för... 28/08 Tänk lite som Guitar Hero och deras plastgitarrer som går sönder "ibland"... detta gör att folk köper nya men de vill ju inte att de går sönder FÖR ofta för då kommer de få mycket dålig publicitet... Gäller att hitta en balans och det har Microsoft gjor... 28/08 Vem har klagat på att de inte har garantin kvar? Det jag (och några till) påstår är att Microsoft inte har något emot att många konsoller går sönder för det leder till att en viss procent utav de kommer vara konsoller som blivit flashade och därmed komm... 28/08 Ja, om folk kommer och klagar på att de inte har garantin kvar för att de flashat boxen så får de skylla sig själva. Min kommentar hade inget med hårdvaran att göra, men det var jag tvungen att förklara i detalj tydligen. 28/08 Vad har flashning med trasig hårdvara att göra? Nja, man får en helt ny Xbox. 28/08
Skicka en rättelse