Det [n=33692 tidigare utlovade] knappstödet till boxningsliret #Fight Night Round 4 är på ingående. Enligt uppgift har uppdateringen släppts till både PS3 och 360, så om knappmos är din kopp te river du eld på din konsol, stoppar i nätverkssladden och slangar hem den omdebatterade patchen.

Samtidigt passar utvecklarna på att släppa en uppdaterad demoversion med de nya funktionerna inbakade. Av någon anledning är den exklusiv för folk med Xbox 360, och för säkerhets skull jäklas man med fler än de stackars diskriminerade PS3-människorna - demon kräver ett guldabonnemang. Nåväl, om du betalar för dig får du flå skinnet av fingrarna som Muhammed Ali eller Mike Tyson.

Var jäkligt taggad på FNR 4 fast tappade suget direkt med det nya fightingsystemet , och nu 2 månader senare när ingen bryr sig vill dem "fixa" det , nej gott folk köp UFC istället 29/08 Lirade första demot, blev imponerad och gick ner o köpte det direkt. Nu ligger spelet i högen och samlar damm. Tänker inte lira ett spel som dom totalt struntat i att förbättra efter det släppts. Att dom har tagit 2 månader på sig att släppa en patch... 28/08 Ursäkta men jag förstår inte varför du tror att jag var aggressiv?? Jag sade bara vad jag tyckte, det är isåfall din uppfattning. Jag tycker det är dåligt för det första att det inte följde med redan för början, och att det är bara för guldmedlemmar.... 28/08 finns inget exlusivt matrial på 360 på fight night 4. dom menar att nya demot är 360 exlusivt... spelen är lika på ps3 å 360. 28/08 det jag hatar med detta lir är att cpu gubbarna får in instat flasdh KO´s hela jävla tiden å blockar 99% av allt man gör när man kommer upp imot toppen av rankingen. jävligt irriterande 28/08 Nej för att om dom släpper exklusivt material till 360 på demot så lär dom göra det på hela med vilket bör mana kunder som tycker om konsumentmakt bör bojkotta det. Det gör så att både EA och Sony förlorar på det eftersom att EA och sony drar in mindre... 28/08 För att de inte släpper ett uppdaterat demo? 28/08 inget köp då till ps3 för min del då. 28/08 Ursäkta men jag förstår inte vart aggressiviteten kommer ifrån? En efterfrågad funktion släpps gratis för alla som köpt spelet, samt ett nytt demo för att dels demonstrera detta, samt att man får spela med de två giganterna Ali och Tyson. MS har tillfäl... 28/08 Typiskt EA, men skit spel ändå så who cares...? Eller det är bra gjort tekniskt, men själva sporten har blivit gammal och trist! 28/08
Skicka en rättelse