#Naughty Dogs Christophe Balestra säger i en ars technica-intervju att Playstation 3-exklusiva #Uncharted 2: Among Thieves vore "omöjligt" till Xbox 360. Detta eftersom de tekniska kraven bedöms vara alldeles för höga, säger han.

Jag garanterar att detta spelet inte skulle kunna funka på en Xbox 360. Det vore omöjligt. Jag är 100 procent säker på detta. Det är kombinationen av Blu-ray och hårddisken [som är anledningen]. Du kan spela hela spelet utan några laddningsskärmar. Vi kräver ingen installation. Vi gör alla post-processing-effekter via SPU:s. Vi har investerat massor av tid på att maximera kraften i maskinen. Det är vårt jobb att få Playstation 3 att skina.

Sant, eller bara pr-snack för att hajpa det kommande spelet -- vad säger du?

Den var död för mig redan efter första gången jag spelade det. 02/09 Äntligen får PS3 visa det dem kan. Att spela spel med hög prestanda. Om det är sant dvs. :) 02/09 okej, jag ska inte säga för mycket om denna nyhet.. men naughty dog är väldigt pålitliga och ljuger inte allt för mycket, på 1an ljög de inte om att grafiken var bättre än vad den egentligen var.. 30/08 Om materialet komprimerats lite hade det säkert fått plats på iaf två DVD9 skivor. 30/08 Jag menade hårddisk stöd och inte bildupplösning. MGS 4 är ett bra exempel på spel som utnyttjar BD- fullt ut. Något som inte är möjligt på xboxen. 30/08 Lika lite som att du drog in Killzone 2 i det hela. 30/08 Meh.. Det sade man ju även om MGS4 och det kom ju änd..eller nej, det gjorde det ju faktiskt inte. 30/08 jag har ett Wii Xbox360 PS2 vad fan ska jag ha PS3 för? hinner kanppt med de konsoller jag har. men som nån sade Wii har slagit sony/MS så hårt på pungen att det måste kännas länge. för bara kontrollen till Wii är ju bland det innovativaste som nånsin... 29/08 haha, han säger att orsaken är "lagringsmediet" för att slippa laddningstider. Jahops, wow. Lite laddningstider här och var är ju inte hela grejen, vill man slippa kan man ju välja att lägga in det på 360'ns hårddisk... (så vida man har tillräckligt sto... 29/08 Roligt hur många av dom som uttalar sig här inte har någon som helst aning om vad som krävs för programmera dessa maskiner, eller någonting över huvud taget. 29/08
Skicka en rättelse