Även om du såväl som vi förstått att man kommer vara någon form av sith i the #Star Wars: The Old Republic så är det först nu en av dem blivit officiellt tillkännagiven. Det är "Sith Warrior" som är på tapeten och på klassens nya sajt kan man finna lite bakgrundsinformation samt bilder och kortfilmer på olika förmågor.

För att kort summera så är sithkrigarna betuttade i att hjälpa sina herrar till världs-, eller universums-, herravälde och alla definieras av aggressiva tillvägagångssätt när det kommer till problem. Ställ dig frågan - har du någonsin sett en sith lösa en Rubriks kub?

Tack till anon7639, anon34249, Unixo för detta #nyhetstips!
Känns som att det liknar Battlefield Heroes (som i sin tur liknar Team Fortress 2) med den nästan cartoo-liknande grafiken. Fast med lite bättre grafik. Men gillar definitivt inte dem stora ljussablarna. Längden är väl okej men tjock-leken är för tjock... 02/09 Blir inte en karaktär med lightsaber för min del, först & främst så kommer en hel armee av dom redan existera, tippat på att jag självfallet skulle ta en om jag var 13år. Sen så har man ju redan gjort det där svingandet i ett antal star wars spel redan,... 31/08 Blir att testa detta... men väldigt tveksam till om det är något bra. Speciellt med dialog systemet blandat med MMORPG. Nej tack till att stressa för att random sith warrior #58 vill grinda ny lightsaber och sabbar dialogerna för en när man gruppar för... 30/08 haha har varit ett jävla liv när jag blandannat och många andra har påpekat att det kommer bli tråkigt när alla ska spela jedi/siths/bountyhunters och kommer dra till sig en hel del tråkiga personer. Men så kollar man i denna tråd vilka klasser folk säg... 30/08 Men det ser ju inte bra ut nu. hur nu lättdriven grafiken än är. Jag tror jag förstår hur du menar. Vi gör det hundbajsfult redan nu. 30/08 Tycker ni Everquest 2 är snyggt? För det hade "OMG-grafik" när det släpptes. Everquest 2 ser ut som de brinnande resterna av en påse hundbajs på en trapp. Det är stört fult. Helt galet jävla fult. Så fult kommer ALLA spel vara fem år efter att grafiken... 30/08 same here, bounty hunter skills lockar mer atm. 30/08 Har väldigt svårt att tro småungar i åldrarna 9 - 12 skulle uppskatta den mängd av dialog som kommer användas i det här MMO:et. Förstår verkligen inte varför alla klagar på grafiken... De har valt att använda sig av en stil som troligen kommer hålla i... 30/08 Umi: Det är inte ens PRE ALHPA än.. de kommer garanterat åtgärda designen på något sätt. de flesta på swtor.com är också missnöjda med det, men 90% av oss tror att det kommer att lösa sig. Själv kör även jag + en polare Sith Warrior. 30/08 Jopp. 30/08
Skicka en rättelse