Antingen känner du till att man inte kan ta ut batteriet i PSP Go, eller så gör du inte det. Stryk nu andra alternativet och lystra till anledningen. När PlayStation Insider frågade ut #Sonys John Koller kom blixtsnabba svar på tal.

Vi var mycket framgångsrika med 3000:n. Du kommer inte ha möjlighet att rippa dina spel och spela dem på konsolen, mjukvaran förebygger det. Det finns inget externt batteri, så det finns ett antal skydd igång på konsolen.

Tidigare varianter av PSP:n har vart tämligen lätta att röja loss med så att säga ej kommersiellt införskaffat material och frågan är om detta sätter stopp för pirater med flaggan i topp.

En nackdel med detta drag är att när batteriet börjar tryta så är enda alternativet att skicka in konsolen till Sony för reparation, och har du ingen garanti så ryker en mindre mängd av ditt sparkapital.

Varje gång man är ute på resa och inte har tillgång till laddare utan extra battteri? 01/09 ähhh! det är bara att skruva up skiten så hittar man batteriet. folk som gör om batteriet kan förfan ochså få up psp! 01/09 hur ofta behöver ni byta batteriet i andra grejer ni har undrar man? also dom som har ett omladdningsbart batteri. 01/09 Instämmer. Om vi helt bortser från att batteriet kan ge upp (vilket aldrig hänt några av mina tre batterier) så kan vi ju prata om det faktumet att orginalbatteri håller i fem minuter (överdriver, men ni hajjar) medan det finns tredjepartsbatterier som... 01/09 jag förstår mej inte på dej om jag gav dej en käft smäll och säger det är för att hindra piraterna så kommer du be mej av lycka att ge dej en till på andra sidan. detta är enkel logik. betalande kunder blir behandlade som skit medan de som kör pirat kom... 01/09 för man kan säkert inte skruva upp skiten ändå? om man vill så kan man göra. och man skiter ofta i garantin om man vill flasha/hacka sina konsoler. så det argumentet finns inte heller. 31/08 Till alla som gnäller så kan ni köpa en PSP 3000. Den är också fri från pirater (jippi). Går utmärkt att köpa spel digitalt med den också. 31/08 Blir snarare så att jag inte ens funderar på att köpa en nu. 31/08 sony skiter och skyller på katten. 31/08 Att skydda sin produkt genom att ta bort möjligheten att byta batterier är väldigt dåligt. Om man reser långt och inte har tillgång till att ladda så är det ju praktist att trycka i ett extrabatteri. Nej den här tänker jag då inte köpa. Tror nog att det... 31/08
Skicka en rättelse