#Infinity Ward livar upp den sena kvällen med ett nytt filmklipp från #Call of Duty: Modern Warfare 2. Ämnet är multiplayer och de serverar oss en nära två minuter lång och adrenalinpumpad inblick i flaggjaktens vedermödor.

Intressant nog avslutas filmen med en demonstration av vad som händer om spelvärden avslutar sin session under pågående match: en ny värd söks upp automatiskt och spelet fortsätter. Vi har även lagt upp den första filmen från spelets multiplayerläge som släpptes för ett par dagar sedan.

[video=3650]
[video=3651]

Cod är helt okej, men varför envisars dom att ha en träffindikator? är det för att folk ska veta om dom träffar eller inte? riktigt dåligt. 20/09 modwarfare+egenkonfigurerad config-fil=win :) 05/09 Finns serverar som tagit bort det helt också, dock blire inte rankat då. 02/09 OMG GUYZ !! :O :O :O Såg ni vapnet som låg på marken i flag filmen eller? :o AA-12 :O http://www.youtube.com/watch?v=p4ebtj1jR7c OP.. 02/09 fack,, de lärde sig inget från MW1 :( Bort med flygplan,, det är bara tråkigt att sitta under ett tak en längre tid under en runda bara för att några springer och blir dödade hela tiden så motståndarna får flygplan upplåsta hela jävla fucking tiden. Åtm... 02/09 AAAAAAAAAAAAAHHH MOTHERLAND!!!!!!!!! Fan va sugen jag är på MW2 nu, äääälskar första modern warfare och så ser man den där flag carrier videon och ser lite små ändringar som man velat ha i första spelet, enda man tänker nu är "jizz in my pants" fy fan... 02/09 Grejen är väl den att jag inte känner att jag har kontroll på CoD spelen i MP. Allt går verkligen för snabbt. Jag kan klara av TF2 tydligen utan nån större form av ansträngning. :) Men jag stör mkt nog på att COD4 och nu Modern Warfare 2 är jävligt snyg... 02/09 Beat the clock? 02/09 Om man har ADHD kanske. Ärligt talat så känner jag precis tvärtom när det gäller realistiska spel. Tycker närvarokänslan och spelglädjen är fantastisk i t ex Arma 2 och Red Orchestra. Men antingen så älskar man eller så hatar man realistiska spel. Tycke... 02/09 Som SOF ska det vara då snackar vi våld. 02/09
Skicka en rättelse