Amerikanska organisationen ESRB är de som har hand om åldersklassifikationer i Nordamerika, och på sin webbsajt har de nu listat en mängd gamla Playstation-titlar för nysläpp via Playstation Network. Bland spelen det gäller återfinnes bland annat Tomb Raider (1 & 2), Coolboarders (2 & 3), Blood Omen: Legacy of Kain, Syphon Filter 2 och Oddworld: Abe's Exodus.

När spelen släpps är dock fortfarande oklart. Dessutom vet vi såklart inte hur många av dessa spel som även släpps i Europa, men i värsta fall finns ju alltid möjligheten att registrera ett amerikanskt PSN-konto.

Har inte PSP men däremot så har jag min gamla PSOne kvar som förhoppningsvis går att spela på. :) 03/10 Riktigt tråkigt om det nu är så. Klart att de kan släppa fler spel om de skyller på språk, Wiistore har ju hur mycket spel som helst tex. 03/09 Är inne på Amerikanska PSn by defult. Om jag kommer ihåg rätt så klagar SCEE på att det finns så många länder som har olika lagar och språk osv Tyvärr är det nog detta som sätter käppar i hjulet. Helt klart synd om så e fallet. 03/09 Ja jag får alltid logga in i Amerikanska PSstoren för att köpa PS1 spel, hmm:) 02/09 Japanerna har hur mycket som helst. Är det någon som vet mer exakt varför SCEE inte lanserar några spel på PSN? Jag förstår inte problemet då det rent ekonomiskt är urkorkat att inte släppa samtliga spel iallafall amerikanerna får även på vår europeiska... 02/09 Det är så trist att så många suveräna PSOne Classics hittar vägen till US PSN men aldrig kommer till Euro PSN. Castlevania: Symphony of the Night har varit på US PSN i över 2 år nu och är en av de bäst säljande titlarna på US PSN, men det har fortfarand... 02/09 Jag som hoppades på iallafall ett JRPG, men icke. Kul för de som hittar något spelbart bland de PS1-spel som lanseras (för amerikanerna). 02/09 Blood Omen: Legacy of Kain. :) Cheers! Min CD har begått självmord så det blir nog ett köp! :D 02/09 Woot - Abe 1 och 2 blir ju givna köp om dom dyker upp. Älskade dom spelen när det begav sig. =) 02/09
Skicka en rättelse