Är du trött på att vara en bitter liten alliansmedlem? Alltid velat prova på hur den andra sidan smakar? Nu är det möjligt att i #World of Warcraft växla fraktion mellan den sockersöta alliansen och grönblästrade horden för det nätta priset av 30 dollar. För att byta fraktion ställs också krav.

 • Det finns en maximal mängd guld du kan föra över:
  Nivå 10 till 30: 300 guld
  Nivå 31 till 50: 1000 guld
  Nivå 51 till 69: 5000 guld
  Nivå 70 till 80: 20000 guld

 • Minimum-nivå för att genomgå bytet är 10, eller 60 om du är dödsriddare.

 • Du kan ändra fraktion var 60:e dag.

 • Du kan endast välja ras som är kompatibel med din klass (rasbyten kommer senare)

 • Dina vän- och ignoreralistor återställs.

 • Gille och arena-lag kommer återställas (går ej som gillesledare)

 • Du börjar i huvudstaden till din valda ras.

Antalet frågor du kan ha som inbiten WoW-fantast och vad som händer med alla föremål, hästar och förmågor får du enklast svar på direkt via #Blizzards Q&A.

Nu råkar det ju vara så att det är en bra översättning, varför inte använda det språk vi har. Det heter faktiskt skyttesoldat på svenska så inget konstingt där. Vet att många tycks ha svårt med att översätta engilskan till vårt språk, som tex rouge som... 08/09 Aa det är helt sjukt. Grotesk kapitalism osv. Det som är mest sjukt är vilken stenkoll du har. Tur att du, allvetande Ebeeto, förvarnar oss som inte har lyckats greppa vilken otroligt dyster situation vi befinner oss i. Mina tankar går till alla de barn... 08/09 Tanken med att kunna kommentera en nyhet är för att folk ska framföra sina åsikter smart ass. 07/09 omg vad alla gnäller.. Ge er.. Ni som inte spelar drabbas inte? Jag tycker det är bra att dom updaterar med nya saker så spelet inte dör ut.. Varför blir alla bakotsträvare när det kommer en "content patch" ? Samma sak med cs.. Är man rädd att man inte... 07/09 Tycker själv det är vidrigt med översättningar som "Dödsriddare" och "Gille". Känns som om de flesta säger deathknight eller guild, även om dom råkar vara svenskar.. Av min egen erfarenhet är det folk från småstäder och landet som använder dessa översät... 06/09 Tråkkiggt .. roligare som det var förr Med Classikern ... :p .. snart kan man väl byta Class Också 06/09 Du vet om att det inte är 60 dagar i en månad va? ;) 06/09 Dödsriddare... vissa saker bör man undvika att översätta... 06/09 Kommer bli den första level 80 goblin! Zomg. 05/09 Det är ju inte så att något är hemligt i spelet, allt finns redan på div hemsidor så vad gör det om spelare byter sida? Skiljer ju inget på det och att tex göra en ny roll, pengarna från den gamma rollen kan den nya få genom tex BBs aktionshus och en... 05/09
Skicka en rättelse