Blott ett par dagar efter det att #Battlefield 2 [n=34404 putsades upp till version 1.5] har ett par av de stora modifikationerna vandrat samma väg.

Forgotten Hope stoltserar numera med versionsnummer 2.2 och som vanligt har upphovsfolket släppt den nya versionen via lösenordsskyddad bittorrent (lösenordet hittas på hemsidan). Fem nya spelarklasser, sju nya kartor, drygt 30 nya vapen och fordon med mera ingår. Hela rasket - info, nedladningslänkar, lösenord - hittas på moddens hemsida.

Project Reality nöjer sig med versionssiffrorna 0.87. På ändringslistan är det stora numret just kompabilitet med den nya Battlefield 2-patchen, men man har också klämt in en hop inte närmare definierade buggfixar. Välj mellan en småväxt patch från föregående version eller hela paketet på drygt 3 gigabyte. Modden hämtas härifrån och mer info om nyversionen har du här.

Tack till Fletchett för detta #nyhetstips!
Hade vissa problem med FH2 som berodde på att jag tog "fel" version. Den jag tankade först var en stor fil på totalt 1.65 GB. Spelet startade men kom inte förbi laddningskärmen för kartan när man körde multiplayer. Den versionen som är uppdelad i två... 08/09 Bästa FZ.se-crew. Det mest ultimata vore om ni kunde lägga upp både PR 0874 och FH2 2.2 i ert filarkiv. Som det är idag så är det många sega timmar att vänta på torrent-nedladdningar för båda dessa moddarna. Tro mig. Mvh Magrioteli Skyttegrav.se www.sky... 07/09 De uppdaterade hellre Battlefield Vietnam versionen än att utöka BF2 :D Men för er som inte visste så släppte PoE nyligen en patch till BFV lol. POE2 är grymt kul, en av de största till BF2. Men spelas det mycket fortfarande, nån som vet? 07/09 Tack för tipset Lerner 07/09 Mja, det var lite osynlig ironi i mitt inlägg. Eller ja, menade inte riktigt som jag skrev. Bra iaf att ni slänger upp på sidan om att modden uppdaterats iaf. Det är vad FH2 behöver och förtjänar med 2.2! :up: 07/09 Har inte tidigare provat så mycket moddar till det här spelet, men tyckte att FH2 verkade trevligt. Funkar i SP (dock väldigt jobbigt eftersom commander-AI är något... dum) men varje server jag försöker gå in på säger att jag inte har kartan som spelas.... 07/09 "h.-A.-u.-N.-e.-b.-U.-3" är det (utan " så klart), precis som det står på sidan. Försök inte skriva in det utan cut&paste:a, och dubbelkolla så du inte får med några mellanslag. Fungerade för mig. 06/09 Alla punkt och streck ska med också. Kopiera hela raden, så funkar det nog. 06/09 när jag äntligen tipsar får jag inget tipstack :( 06/09 "Skam" - Du tycker inte att du tar i lite...? Det är helg, frilansarna har inte dygnet runt-jour (det kan fixas, om du är redo att betala dem) och själv hade jag gjort +40 timmar på kontoret redan i fredags. Du och alla andra som tipsat ska ha stort tac... 06/09
Skicka en rättelse