Tecknen på att #Gran Turismo 5 faktiskt hittar på att bli färdigt någon gång innan tidernas skymning blir allt fler (till exempel här, här och här). Inget är dock säkert än, så det är nog klokt att vänta på officiella besked innan du börjar planera vintersemestern.

Som synes ovan har vi hursomhelst fått tag på ett par skärmdumpar, enligt uppgift de första officiella som släppts. Fem foton visar en och samma bild ur olika vinklar och du får även stifta bekantskap med spelets menyer.

Spelet så äckligt snyggt ut när bilderna kom för ungefär ett år sedan ( Bilderna på bilen på torget , you remember? ) Sen att GT serien har kylskåps känsla i styrningen är något helt annat, Forza 2, är kung, Forza 3, kommer domminera GT så det sjunger... 09/09 Froza 3 slängde de väl ihop på ett par månaderm medans GT5 tagit några år. GT5 grafik ser bra mycket bra ut, froza bye :D fanboy yes 09/09 Inte impad av de här bilderna iaf men ett bilspel måste man nästa se en liten sekvens ifrån för att avgöra! ;) 08/09 Givet köp i December! 08/09 Hmm.. måste håll med många andra här. Blir inte alls impad över de där bilder. Antingen har man "höjt" sin standard, eller så levererar dom helt enkelt inte det som dom visat tidigare. Skulle vilja se lite andra bilder ifrån bana m.m. Hoppas det får en... 08/09 Det viktiga är ju att spelet är bra online. Det kan vara hur snyggt som helst och ha uberfysik men om det saknas vettigt onlinespel håller det inte länge. Inte för mig iaf. Sen är det ju bara att inse att både Forza och GT är soffliggarsimulatorer. Vill... 08/09 Kan knappt vänta! Får ångest när jag tänker på hur jävla lite tid jag har för spel dessa dagar trots min passion! Ska nog plocka ut en veckas semester snart endast för spel syfte. :) 08/09 Optimismen sprudlar som vanligt när det gäller Gran Turismo, Tomas? :) I övrigt, tack för en _JÄTTEBRA_ skriven artikel. Go go, moar! Bilderna, usch. Väldigt väldigt trist att släppa såntdär svammel just med tanke på hur länge en hel del har väntat på... 08/09 Forza och GT borde bilda en allians och heta ForzaGT :D lol 08/09 Håller med. Det är inte speciellt roligt.. 08/09
Skicka en rättelse