När #Left 4 Dead 2 annonserades, blott ett år efter att det första spelet släpptes, blev många hängivna spelare rosenrasande. Att planlöst skriva i versaler på olika forum är hyfsat fruktlöst så två personer organiserade en bojkottsgrupp på Valves egen Steam-tjänst, en grupp som idag har över 40 000 medlemmar.

För att komma tillrätta med problemet bjöd Valve in de två grundarna till sitt kontor för att de själva skulle få testa uppföljaren. Efteråt lovordade de spelet men inte utan en brasklapp: de är fortsatt inte nöjda med att det blir ett separat spel och inte en gratis expansion. Grälet fortsätter alltså.

Har du ens spelat L4d de e hur j***a kul som helst att spela med några kompisar och sen mot slutet faila hela tiden xD (Advanced) och när man väl har klarat sig så blir man sketglad och vill bara fortsätta lira :) 16/09 Fattar inte hur folk kan tycka L4D är roligt det lever på samma koncept som CounterStrike fast i co-op valve lever på folk som inte kan förnya sitt spelande utan stannar på det de kan. OBS min åsikt 13/09 Oj. Jag förstår verkligen inte riktigt upprördheten mot bojkotten. Det är väl knappast en nackdel för Valve att ett gäng fans som känner sig besvikna över hur Valve hanterat L4D och uppföljaren faktiskt säger det i förväg så att de kan hantera det, elle... 12/09 Word. =) 11/09 Det är huuuuuuuuur kul som helst!! ;D 11/09 jag kommer köpa det. men jag behöver inte gilla det för det. de skulle inte ha lovat en massa till ettan om de inte kunde hålla det. hur kul är det att köra de där kampanjerna om och om och om och om egentligen? 11/09 den är jag med i :D 11/09 Alltid kul med att få info från någon som arbetar med det på daglig basis och har den kunskap som få på detta forum har och därför kan upplysa de mindre vetande om hur det verkligen är. Nej Valve är inte skyldiga sina spelare/köpare något, de har verkli... 11/09 Många är fasen sjuka här inne alltså :O Förvånas nästan av vartannat inlägg, konstiga argument från konstiga kunder...skrämmande är vad det är... Nu ska jag inte ge mig in på konsolmarknaden, men när L4D släpptes till PC så fick jag punga upp ungefär... 11/09 L4D är det sämsta spelet jag betalat pengar för, det kostade mig över 600 som kursen stod då, jag har spelat det _en_ gång, om det skulle gå skulle jag sålt det för länge sedan, om det så var för 100kr. Adderat på detta är min besvikelse över hela Half-... 11/09
Skicka en rättelse