Lika säkert som Tomtens generösa midjemått är nya upplagor av FIFA-spelen (och alla andra sportspel) varje år. Äger man föregående säsongs titel är det alltid en fråga om det är värt att uppgradera och nu kan pc-spelare utvärdera nyheterna i #FIFA 10 då ett demo har släppts.

Efter 2,2 gibabytes nedladdning får du välja att spela en uppvisningsmatch med Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern München, Marseille eller Chicago Fire med halvlekar på fem minuter styck.

[fi=9129]

Njae, det handlar inte om piratkopiering. FIFA för PC säljer bra, men EA:S filosofi är att konsollspelen är alldeles för krävande för den genomsnittliga PC-användaren. Personligen tycker jag det är bullshit, det handlar om dålig programmering från deras... 13/09 Jävligt surt att höra att de gjort samma sak igen... Kan vi inte få en ordentlig PC-version. 13/09 LOL! Folk skulle köpa spelet om det vore samma som på 360/ps3 men nu är ju det inte så. Menar om dom vill sälja spelet så förstår jag inte varför dom släpper ett så jävla dåligt spel för??!. Man kan ju tro att FIFA10 på pc är gjort typ år 2000 lr nått,... 13/09 Har aldrig förstått mig på denna gengren... 13/09 Det har mer att göra med att Sony och Microsoft mutar spelbolagen till att göra Playstation och Xbox-exklusiva spel. Ingen sponsrar utvecklare till att göra PC-exklusiva spel. Inte ens Microsoft. Lagom kontraproduktivt om ni frågar mig... 12/09 Folk kan ju sluta tanka PC versionen och köpa den istället så skulle EA lägga ner mer tid på PC versionen istället för konsollversionen.... 12/09 Ser fram emot releasen nu :) Riktigt bra spel verkar det bli. Det känns verkligen när Zlatan har bollen att han är stark och trycker bort försvararna, det gilar vi ;) 12/09 Nej det är inte samma, är väl typ en ps2 port =/, ännu en gång pissar EA på oss PC spelare. Tycker dom kan lägga ner Fifa till pc faktiskt precis som de gjort med NBA och NHL. 12/09 Är det samma version som PS3 och 360 eller är det en nedbantad version som det varit de senaste åren?? 12/09 Helt grymt! Med sitt nya Ai känns Fifa 10 mycket smidigare en 09an. Spelat en match med Barcelona och har redan märkt: + Snabbare passningar + Bättre och mer realistisk rörlighet + Ett helt nytt sätt att spela fotboll som verkligen speglar respektive... 12/09
Skicka en rättelse