Under den gångna veckan har amerikanska #Turbine diskret öppnar dörrarna till sitt fantasybaserade [[MMORPG | nätrollspel]] #Dungeons & Dragons Online: Eberron: Unlimited. Spelet, som tidigare var avgiftsbelagt med undertiteln #Stormreach, saknar i sitt grundutförande abonnemangsavgift och finansieras i likhet med #Battlefield Heroes med så kallade mikrotransaktioner där spelarna uppmuntras att införskaffa olika former av utrustning och låsa upp visst innehåll mot betalning. Som namnet antyder förlägger Eberron: Unlimited handlingen till Dungeons & Dragons kampanjvärld, varför den nyfikne kan motse klassiska inslag som beholder-monster och magic missile-trollformler i en spelvärld som huvudsakligen bygger på version 3.5 av pappersrollspelets grundregler.

Trots att Eberron officiellt endast är tillgängligt i USA (där samtliga nuvarande [[server | servrar]] är förlagda) är såväl nedladdningen av [[klient | spelklienten]] som nytecknandet av spelarkonton likväl öppet för européer. Huruvida distributören #Atari ämnar sätta stopp för utomamerikanska rollspelare är för närvarande oklart, varför den intresserade gör klokt i att ta för sig medans bordet är dukat. Nedladdningen sker med en specialkonstruerad och 2,9 MB tung [[BitTorrent | torrent-klient]] som enklast hämtas direkt från FZ:s filarkiv.

[fi=9142]

Tack till valfader, Decado, Mizzajl för detta #nyhetstips!
Har provat och måste säga att det är faktiskt riktigt kul! :) Lite annorlunda gameplay, lite för lätt precis i början. Men grafiken är chysst, stridsstystemet är tillfredställande, bra möjligheter när man skapar karaktär etc :) Rekommenderas helt klart... 17/09 jag har problem att starta upp spelet jag får detta meddelande " you may experiencing network connection issues " vet inte vad jag skall göra. 17/09 Nu har jag fått ner hela DDO, men saken är att jag kunde spela nybörjar arean förrut osv, tills jag behövde ladda ner allt för att gå vidare och nu när jag gjort det så crashar spelet dndclient crash. Crashar när man loggat in precis och den börjar ladd... 15/09 hupp, nu tankar jag ialla fall ner hela gissar jag 4.8gig.. Går fett segt har segt internet. :(((.. Var ju ganska nice att man kunde börja spela genom att ladda ner lite bara, men varför kan det inte fortsätta så.. :) Var faktiskt ganska nice. För oss... 15/09 Skitroligt mmorpg, fattar inte varför jag spelat det så lite :( Men dom är ju helt fail ifall Unlimited inte släpps i EU 15/09 Synd att höra att ni har problem med lagg och registering. Själv flyter det på grymt bra. Har ultra high settings (högsta) helt utan någon form av lagg. Älskar verkligen stormrech. Helt underbar huvudstad. 14/09 Hade ett helvete att registrera ett konto på mitt telia-mail, tills jag skapade ett Gmail-konto. Fungerade utan problem. 14/09 Kör på Thelasin, men blivit klar med nyblörjar staden och ska bege mig ut till Stormscream eller något sånt. Men jag kan inte åka vidare, står att den tankar den delen, men den gör inte det. >.< Kan man inte ladda ner hela spelet på en gång så man slipp... 14/09 Japp, läste runt på forumet. Tydligen funkar det inte med vissa ISP av någon konstig anledning. Jag har Bahnhof. edit: bad även min bror att signa upp. Bor i annan stad och har telia som isp. Samma skit får han. Jäkla konstigt. 14/09 Trist. För mig och frugan funkade det utan problem. Om du inte redan gjort det, så läs igenom Account Forumet på DDOs sajt. Kanske där finns svar på orsaken. Länk: [http://forums.ddo.com/forumdisplay.php?f=134] Bland annat så stödjer inte deras sajt alt... 14/09
Skicka en rättelse