För en stund sedan damp dagens andra rapport från Gamescom-mässan i Tyskland ner i undertecknads inkorg. Avsändare är FZ:s utsände Jonas Högberg, som trots viss trötthet efter en arbetsdag fylld av gigantiska mässhallar, möten i drivor och annat som hör ett mässbesök till förklarar sig vara tämligen nöjd. Eller som han skriver:

Trumhinnorna exploderar snart. Ljudnivån här är inte nådig mot öronen. Huvudvärken börjar komma krypandes. Men vad gör man inte för alla sanna gamers där ute?

För er kan jag berätta att #Sorcery ser trist ut, att #Dead Space 2 ser fabulous ut, att #Crysis 2 har ett multiplayerläge som heter duga (utvecklad specifikt av folket bakom #Timesplitters) och att man i #Fifa 11 äntligen kan spela som målvakten.

Just nu sitter jag i presscentret, fipplar med kameran som fått vara väldigt aktiv idag och msn:ar med flickvännen. Dagen är till ända, nu är det bara tysk korv som gäller. Jakob Svärd hotar med sauerkraut. Livet leker.

I vilken utsträckning livet vid Rhens strand fortsätter att leka resten av Gamescom-veckan håller du tvärkoll på genom att följa Jonas fortsatta rapporter här på FZ.

Skicka en rättelse