#Guild Wars 2 har nu under GamesCom fått uppvisat det första gameplayet och borta på utvecklarbloggen har en intressant tre-och-en-halv-minuters-rulle dykt upp som visar hur spelets ibland konceptuella filmer skapas och planeras.

Vad du kanske även har missat är att Guild Wars 2 belönats med bästa online-utmärkelsen på GamesCom och det säger ändå en hel del med motstånd i form av exempelvis #Star Wars: The Old Republic och #World of Warcraft: Cataclysm.

Sen är jag personligen mycket sugen på att stoppa italienska krutonger i Hattmannens brevinkast när han kommer hem för att han inte rapporterade om titeln under mässan.

men det va tydligen inte newsworthy.. :evil: 22/08 Guild Wars 2 är det första Nex-gen MMO, kommer bli episkt, Sen är det jävligt bra gjort av Arenanet att få Gamescom 2010 award, jag menar tillverkarna av WoW Cataclysm, Diablo 3. Assassins Creed 2: Brotherhood, Call fo Duty 7, Need for Speed var där så... 22/08 Tripple epic rainbow! omg! omg! omg! :P 21/08 ArenaNet har tagit god tid på sig på det gör inte mig något om de vill ta lite tid till för att få allt så rätt som möjligt. Självklart kan man inte dra några slutsatser än, men att säga att GW2 är på väg åt helt rätt håll och ser fantastiskt vackert... 21/08 De har helt klart förtjänat det, det man sett av gw2 från gameplay, läst på alla deras bloggar osv... Det har enligt mig alla möjligheter att bli ruskigt bra. Epic! 21/08 Fina grejer! Jag kanske är lite skadad, men hur har dom det med ergonomin på arbetsplatsen egentligen? Små sketna skrivbord och musmattan alldeles på kanten av skrivbordet. Och inte ens riktigt bra kontorsstolar. ;) :P 21/08 Personligen tycker jag faktiskt att artisterna på Arena.net som jobbar med Guild Wars 2 är lite vassare än Blizzards artister. Kanske är det för att de gör en lite mer realistisk stil än Blizzards något cartoony stuk, men de gör otroligt snygga saker.... 21/08 Kul att se hur de gör filmerna. Jag gillar deras stillbilder. 21/08 Så galet frestad att installera GW igen... Har inte ens rört expansionerna som jag fick av en vän! 21/08 EPIC!11!!11!!!½! (För killen med trippelposten gjorde det inte tillräckligt tydligt :D) 21/08
Skicka en rättelse