#Valve röjde under fredagens GameTrailers TV att både #Left 4 Dead och #Left 4 Dead 2 kommer få mer DLC. Innehavare av både Left 4 Dead och Left 4 Dead 2 kommer få smaka på The Sacrifice som låter dig ta del av händelserna som utspelade sig i tvåans DLC-paket The Passing. Du som däremot endast spelar Left 4 Dead 2 kommer utöver det få ta del av ettans kampanj No Mercy importerad med uppföljarens funktionalitet integrerad och det verkar till och med som om du i tvåan kommer kunna spela med vilka av de åtta karaktärerna du vill.

Spoilervarning:
I The Passing så ryker som bekant en av karaktärerna från första spelet, och i The Sacrifice kommer du således se vad som egentligen hände - och till och med välja vem du vill (eller inte vill) bli av med.

Allting är gratis för dig med Windows-utgåvan, vilket även gäller den kommande Mac-versionen, men om du istället innehar något av spelen till Xbox 360 ja då kommer det kosta dig din själ. Minst.

Tack till Yakinton för detta #nyhetstips!
Jag betalar gärna en liten avgift om det tillför spelet något (mer tid.. bättre gameplay e t c). Senast köpte jag lite nya enheter till Napoleon TW och även en ny story till ME2. Helt ok. Vanilla spelet finns fortfarande där oförändrat om jag inte tycke... 23/08 Det jag anser vara mysko är att de i flera år dumpat större uppdateringar för till exempel Team fortress 2. Men istället för att fortsätta arbeta med left 4 dead släpper de så kallade "stora uppdateringar" med en ny map? Eller ännu bättre en uppdatering... 23/08 Synd för dig. Du missar ju 2 skitroliga co-op-spel. Bara du själv som förlorar på att ha den där attityden. 22/08 Fast då köper man väl det inte? Var har folk fått för sig att man måste äga allt just Valve släpper? Det här visar ju bara hur bortskämda vi har blivit genom allt gratis extramaterial. Vissa verkar ju nästan kräva att nytt material ska vara gratis annar... 22/08 Ta betalt för några extra vapen är ren stöld det också :P 22/08 DLC = Downloadable Content. Kan vara i princip vad som helst så länge det laddas ner. Det sista du skrev förstår jag mig inte på då Valve inte tar betalt för sina DLC:n, så varför gnälla? Som att klaga över mjölk som aldrig spillts. 22/08 varför folk är arga? För att de kontinuerligt skjutit spelare i foten med dessa spel. Och att kalla en "port" av två maps ett DLC är en extrem lögn, det enda som saknas är att ta betalt för tilläggen ala MW2 style 22/08 varför folk är arga? För att de kontinuerligt skjutit spelare i foten med dessa spel. Och att kalla en "port" av två maps ett DLC är en extrem lögn, det enda som saknas är att ta betalt för tilläggen ala MW2 style 22/08 varför folk är arga? För att de kontinuerligt skjutit spelare i foten med dessa spel. Och att kalla en "port" av två maps ett DLC är en extrem lögn, det enda som saknas är att ta betalt för tilläggen ala MW2 style 22/08 varför folk är arga? För att de kontinuerligt skjutit spelare i foten med dessa spel. Och att kalla en "port" av två maps ett DLC är en extrem lögn, det enda som saknas är att ta betalt för tilläggen ala MW2 style 22/08
Skicka en rättelse