Puts, polering och balansering står på menyn de kommande månaderna.

Mitt under E3-mässan meddelade utgivaren #Bethesda att det lovande actionspelet #Brink inte kommer att ligga under julgranarna i år, istället är siktet inställt på nästa års första kvartal. VG247 träffade Paul Wedgewood, högsta hönset på utvecklaren #Splash Damage, på Gamescom och fick en förklaring till förseningen.

Vi lägger inte till några ytterligare saker. Kontentan blir att vi spenderar längre tid i betafasen. På grund av att det är ett så ambitiös spel och nu när folket har sett vad vi har för planer för vapnen - antalet, modifikationerna, färdigheterna och alla prylar - kan de förstå att interaktionen mellan dessa ställer specifika krav på balanseringen.

Hoppas detta inte blir för mycket rpg över det och blir ett fps spel man kan tävla i. med mycket rutin skicklighet med liknande blandning av cs och mw2 med lite blandning. Och att man tåler mycket och skotten som ger bra utdelning av aim. Så inte det... 24/08 tycker deras "styr" system är intressant och kan bli bra, men det kan också bli en flopp. roligt var om dom fanns riktigt mycket man kunde göra med s.m.a.r.t och som kändes naturligt, hårdkör quakelive och det är egentligen av två anledning, exakt shoot... 23/08 Har längtat efter det här sen första bilden kom! Bra att de lägger ner tid på att göra det bra och inte släpper det i all hast. 23/08 ja man kan ju hoppas att de lärt sig av "ET: QW" och satsar mer på ett "wolf: ET" liknande koncept :) 23/08 bättre att dom lägger ner mera tid än att odm ger ut ett spel som buggar och massa sånt skit, har inget emot att vänta så: ) 23/08 Gillade verkligen broderlands, med undantag för Moxxy DLC'n som kändes lite överflödig/onödig.. Detta verkar ju bli hur kul som helst! 23/08 Hoppas bara att de har bättre stöd för det här än ET:QW. Det är väl det enda som gör mig tveksam till brinkköp just nu. 23/08 verkar som en bra blandning mellan team fortress 2 och mirror's edge vilket båda är mycket bra spel, sen så verkar det vara lite RPG aktigt vilket gör det hela ännu bättre! 23/08 Meh, ser ut att bli för konsolskadat. Men ajja, jag kan ju ha fel. 23/08 Ja, Brink är helt klart på min wanted-lista. Taktisk men ändå enkel manövrering och till synes toksmäckert uppdragssystem för bra samarbete. Splash Damage vet vad de gör, Enemy Territory är golden. 23/08
Skicka en rättelse