Den snart två månader gamla #Arma 2-expansionen #Operation Arrowhead har uppdaterats. Ur den omfattande innehållsdeklarationen plockar vi fram höjdpunkter som förbättrad stabilitet, omgjorda verktyg för att välja server vid onlinespelande, en ny artilleridator och nya förmågor för ingenjörer (bland annat att reparera fordon och desarmera minor). Därtill ingår ett lågupplöst smakprov på British Armed Forces, vilket är ett annat tillägg till spelet.

Patchen gäller endast dvd-versionen av spelet (har du köpt det via exempelvis Steam hämtas patchen därifrån) och den hittas i vårt filarkiv. Vi rekommenderar att du läser på om uppdatering och eventuell backup på spelets hemsida innan du börjar uppdatera.

Tack till Inkompetent för detta #nyhetstips!
Det handlar inte om det, utan det faktum att brittiska trupper nu finns tillängliga! Och det med support och hög standard. Inga tredje parts tillägg som kräver en handfull med andra addons för att funka, som i sin tur kräver fler addons för att fungera.... 28/08 Hur, 2 helikoptrar och några nya vapen? Är det ens någon ny CTI map med? 28/08 Extra fascinerande eftersom jag faktiskt skickade in tips om DLCn i samma veva som att nya patchen släppts, och DLCn borde väl vara större nyhet än en patch xD På tal om DLCn så sparkar den rumpa! 27/08 Tycker det är extremt facinerande att FZ.se har missat att DLC'n "British Armed Forces" har släppts, tipsade om det för ganska länge sedan att det var på väg. Nu, dagen efter releasen, så har de fortfarande inget, förutom den patch som kom i samma veva. 27/08 Jag förstår precis hur krävande det är, och att CPU'n belastas bra mycket mer med tanke på allt som händer i världen, däremot så bör det inte skilja så mycket i prestanda med högre grafiska inställningar, eftersom de inte ska påverka CPU'n så mycket om... 27/08 Precis. Det är bara krävande i allmänhet. Första Operation Flashpoint kunde man inte spela på riktigt med bra flyt (dvs full strid på kompanis nivå och ordentlig viewdistance) förrän typ 3-4 år efter release för att processorerna och grafikkorten som... 27/08 ´ Det gör det inte heller.. Processorn är bra mycket viktigare. i7 4Ghz ska du se att det går att spela med 50-60 fps stabilt. 27/08 Det är sant, men det ska inte ha någon påverkan på hur hårt grafikkortet belastas eftersom du inte ser allt det som händer. 27/08 lol.. skulle stämma om man hade bra fps i tighta områden utan trupper.. men lalalala det har man inte =) 27/08 Kanske för att ArmA-spelen simulerar ett slagfält på flera hundra kvadratkilometer och allt som händer där samtidigt jämfört med ett vanligt FPS som bara hanterar ytor stora som ett genomsnittligt snabbköp i taget. Det är en simulation, inte ett actions... 27/08
Skicka en rättelse