#Blizzard avslöjar i en bloggpost att framtida uppdateringar för #StarCraft II: Wings of Liberty är på gång. Uppdateringen är tänkt att inträffa i mitten av september och bjuder på en drös olika nyheter. Det bjuds bland annat på buggfixar, förbättringar i spelets kartverktyg, bättre modifikationsstöd samt Nvidia 3D Vision-stöd.

Än mer intressant är de olika rasförändringarna. Protoss zealots tar längre tid att träna (33 till 38 sekunder), och det tar längre tid att teleportera in enheter med hjälp av warp gates (23 till 38 sekunder). Anledningen är att Blizzard anser att zealots är för kraftfulla, samt att det är för lätt att göra sig av med stora mängder mineraler på en och samma gång.

Terrans reapers tar även de längre tid att träna (40 till 45 sekunder) och även bunkrar tar längre tid att bygga (30 till 35 sekunder). Battlecruisers blir sämre (8 skada mot mark istället för 10) och siege tanks blir sämre mot allt utom bepansrade enheter (35 skada mot allt utom bepansrad rustningstyp istället för 50).

Zergs enda skillnad är ultralisken som blir lite sämre mot bepansrade enheter, samt att den har samma attack mot byggnader för att kunna träffa fler enheter samtidigt. Blizzard vill även påpeka att de lyssnar mycket på spelarna och när det närmar sig lär vi veta mer om vad uppdateringen kommer att innebära.

"Om du blir rushad som terran så kan du inte spela. Bygg in dig som alla andra tattar terrans gör." Det hinner man bara om det är smal ramp. Finns en bana som är bred ramp samt enbart 2 spawn-punkter, så ingen scouting krävs. Där är det helt omöjligt... 02/09 Synd att BCs nerfas. Samtidigt kanske det innebär att man faktiskt kan använda rasens andra enheter i Terran vs Terran-matcher. :P 30/08 yaaahhhaahhaa skön video bjos 30/08 Det här fick mig att fnittra lite: https://www.youtube.com/embed/pHG40AdYfJ0 http://www.youtube.com/watch?v=pHG40AdYfJ0 29/08 Patch notsen är inte kompletta. Vi får se hur de blir sen. Tror inte att 6 pool kommer fungera om jag ska vara ärlig. Blizz borde ha haft detta i åtanke. Värsta som kan hända är att P får offra lite probes i början får att få en gate snabbare, med chron... 29/08 Någon på blizzard har mottagit för många slag mot huvudet, detta gör så att P kommer ha extrema svårigheter att försvara sig mot 6pool. Och fortfarande ingen nerf mot T's bioball. Cooldownen på warpen har jag dock full förståelse för, även om jag även... 29/08 Bra patch ser det ut som. Men hade velat ha en buff till infestors och NP, samt kanske roach armor tillbaks till 2. Helt fel att marines äger roaches i större antal. Zealot nerfen är bra. Proxy gates och tidiga zealots är för bra. Men jag tycker nog att... 29/08 Det kommer vara 23 till 28 sekunder ja. Warp gate har en cool down på senast inwarpade enhetens build time minus 10 sekunder. Värt att nämna också är att artikeln enbart rör zealots. "och det tar längre tid att teleportera in enheter med hjälp av warp... 29/08 warpgate behöver hur som lite längre cd. Det andra är väll hugget som stucket. 29/08 Om du möter Zerg så vet du att risken finns. Bygg väggen med hjälp av flera arbetare och sätt även en arbetare på rep, saken är biff. 29/08
Skicka en rättelse