Har du provat betaversionen av #Medal of Honor? Var det stundtals roligt? #Electronic Arts vill tacka dig som tagit dig ett smakprov genom en ny serie rullar titulerade "Fallen Angel". Det är således första delen du får smaka på nu, och det är kort och gott en två minuter lång spelsession med lite fräcka vapen, människor som tuggar ordentligt med bly och, tja, det vanliga.

Hur står sig Medal of Honor gentemot de andra giganterna på marknaden? Definitivt svar får vi när spelet släpps den 14 oktober.

Håller tummarna för det här spelet med tanke på att Call of Duty serien har gått stadigt utför ända sen 2:an. Trodde inte att serien kunde sänka sig efter MW2 men sen fick man se trailern med radiostyrdabilar, armborst med granatspetsar a la Rambo och... 06/09 @speurk Självklart. Hur mycket beror naturligtvis på vilken kaliber som vapnet använder. T ex AK5 har betydligt mindre än AK4 eftersom den använder kaliber 5.56 (223 Remington) vilken är betydligt snällare än AK4:ans 7.62 (308 Winchester). Men, ja, oavs... 02/09 @speurk Självklart. Hur mycket beror naturligtvis på vilken kaliber som vapnet använder. T ex AK5 har betydligt mindre än AK4 eftersom den använder kaliber 5.56 (223 Remington) vilken är betydligt snällare än AK4:ans 7.62 (308 Winchester). Men, ja, oavs... 02/09 Ärligt talat så tycker jag inte det är något som låter dåligt med en CoD/BC2-hybrid. Det är 2 bra spel trots allt. 02/09 MoH var ju fett kul men känns för mycket BC2 CoD Trailer såg ju fett cool ut och den adra Wager trailern som kom igår kväll också och en annan sniper trailer men även om MoH blir ett bättre spel så vet alla att CoD kommer att segra ändå men köper nog... 02/09 Singelplayer ser grymt ut, MP är en annan visa. Samma motor som BC2, men samma upplägg som MW2. Testade "betan" och blev grymt besviken, snittade +15 första matchen och efter det gick det bättre (när man lärt sig banan). Sitta och snipra med en assult... 01/09 Singelplayer ser grymt ut, MP är en annan visa. Samma motor som BC2, men samma upplägg som MW2. Testade "betan" och blev grymt besviken, snittade +15 första matchen och efter det gick det bättre (när man lärt sig banan). Sitta och snipra med en assult... 01/09 Kunde inte sagt det bättre själv! MW2 är ett pissspel som är anpassat så 3-åringar kan spela. 31/08 hmm med tanke på att Black Ops är ett COD spel så är det ju inte så konstigt, likadant som att säga att Cod 6 har tagit från cod 4, Vilket är självklart, dessutom äre ju dice som utveklar multiplayern i MOH precis som i BC2, så vad dem igentligen har... 31/08 Skulle köpt det om dom inte använt sig av Frostbite. 31/08
Skicka en rättelse