Vi kan börja med att säga att jag är en dålig människa som missade att rapportera om det kommande Rollercoaster Tycoon tidigare.

Nu en tyst minut.

#Atari frågar i sitt forum om vad just du (och alla andra) skulle vilja se i ett nytt Rollercoaster Tycoon-spel till PC. Det är alltså inget regelrätt tillkännagivande, men någonting smids i Ataris svulstiga mässingsgrytor.

Senaste liret, #Rollercoaster Tycoon 3, släpptes för över fem år sedan. Är det kanske dags för ett #Rollercoaster Tycoon 4, eller anser du att det kanske helt enkelt inte ligger i tiden?

... och inget av dessa spel har varit 3D då de alla spelas på en tvådimensionell (platt) skärmyta. O.O Däremot simulerar de 3D på skärmen. 07/09 Rollercoaster Tycoon har ju aldrig varit i 2D, dock så har det använd 2D-objekt i en isometriskt 3D-vy för att simulera 3D. Men 2D är det inte. Själv så saknar jag ettan och tvåan, spelkänslan och ljudet återspeglades aldrig i de senare spelen, dock så... 07/09 Oohh! Har nog spelat alla spel/expansioner i denna serie. Mysrysningar! Om de lyckas återskapa känslan från 2D-spelen i 3D utan att vara så himla prestandakrävande så blir jag glad. Fyrverkeridelen kan de slopa... Gärna färre teman men med ohemult många... 06/09 Vill bara veta en sak... "någonting smids i Ataris svulstiga mässingsgrytor" Hur går det till när man smider i en gryta?! :D (skön text, tumme upp!) 06/09 Rct 2 är det bästa, fyran borde bli som det. 06/09 Jag vill att det fjärde spelet ska vara i 3D... DOCK hemskt gärna i stil med de två första. "Sid Meier's Railroads" har en bättre känsla trots att det är 3D. Dock är det ju extremt mycket mer krävande för att få ett 3D-spel lika detaljerat som 2D-spelen... 06/09 Jag vill att det fjärde spelet ska vara i 3D... DOCK hemskt gärna i stil med de två första. "Sid Meier's Railroads" har en bättre känsla trots att det är 3D. Dock är det ju extremt mycket mer krävande för att få ett 3D-spel lika detaljerat som 2D-spelen... 06/09 RCT2 har man haft mycket roligt med (: 06/09 Om de nu ska göra en RCT4 tycker jag definitivt att de ska gå tillbaka till 2D grafiken! Den var ju klart bäst. 06/09 Minns när man var liten och spelade det här, hoppas dom släpper en bra fyra. :) 06/09
Skicka en rättelse