I ett sällsynt fall av klarsynthet så kände #The 3rd Birthday: Parasite Eve-utvecklarna #Square Enix att det var på sin plats att varna för att deras kommande PSP-action "kan" uppfattas som erotisk. Orsaken är att hjältinnan Aya Brea (som jag var hopplöst förälskad i kring 1998) och hennes kläder - för realismens skull - kan trasas sönder och avslöja mer hud när hon slåss mot elaka monster.

- Du kommer kanske finna att några av våra features är erotiska eller sexiga. Men det var inte vår målsättning, faktiskt. Till exempel kan Aya, medan hon slåss, ibland få de [kläder] hon bär söndertrasade och rivna och avslöja mer hud - något som många spelare kan finna ganska sexigt, säger Yoshinori Kitase.

- Men vi gjorde inte det för att visa upp henne i en sexig dager. Det handlar mer om att det är verkligt. Om du slåss så självklart kommer du bli riven och skadad och fördärvad och sårad. Så vi ville bara göra det trovärdigt och realistiskt. Det är allt.

The 3rd Birthday släpps i vinter i Japan och kommer hit någon gång nästa år. Gamescom-trailern återfinnes nedan. Gör den dig upphetsad?

Jo, på slutet där när man fick se en gråtande, misshandlad kvinna med byxor trasiga upp till knäna, ja då styvnade det till minsann. Jätte erotiskt, verkligen. 08/09 Hah, nu var du allt vitsig^^ 07/09 Jomenvisst, ni är absolut inte sexsjuka japaner... jag referera dock till reklamen av ninjagaiden, vars största feat var att du kunde skaka på brösten med ps3 kontrollen. Vem har dessutom hört att japaner gör saker för att det ska vara "realistiskt"? 07/09 Med tanke på alla sexuella böjelser som finns så är det mycket som kan uppfattas som erotiskt. 07/09 Ofta man har PSP. 07/09 Det där var inte mycket att hänga i julgranen. Bra iaf att de har kommit på att om du tar en supervarelse som kör en sväng till solen och tillbaka eller får en atombomb i ansiktet så ska kläderna iaf bli lite svedda... 07/09 Såg ju intressant ut, synd att Sony dumpar det på PSP istället för att ge det en ordentlig chans. Hade älskat att få spela det till PC/360/PS3, såg ju helt okej ut (om än en aning ostigt), med korkade fiende3r som tål otroliga mängder stryk, överdrivna... 07/09 såg ganska tråkigt o medelmåtigt ut, synd för jag känner nästan så om alla Square enix spel ja kört, ändås gör dem spel som ser ut att bli riktigt häftiga, men tråkiga att spela 07/09 Snygg CG, gör mer filmer och mindre spel imho. 07/09 Som kingdom hearts serien .... släpper dom senaste spelen till psp/ds så otroligt dumt. trailerna va sygg i alla fal men inte gameplay 07/09
Skicka en rättelse