#NcSoft är glada eftersom #Aion: Assault on Balaurea nu går att införskaffa i vissa länder, om än att vi i Europa får vänta till på fredag. Detta till en kostnad av 29,99 euro, eller runt 300 kronor i vår valuta. Vi har fått tag på släpprullen som du nu kan beskåda i vårt arkiv.

Men, vad innebär egentligen det där Balau-joxet? Jo, åtta nya instanser, husdjur som kämpar vid din sida, nya zoner, högre nivåtak (55 istället för 50), förbättrad flygmekanik samt twitterintegration. Vad tycker du om Aion efter all denna tid?

Läste "twitterintegration" och blev helt plötsligt väldigt intresserad av spelet. 08/09 Lätt att ge kretik åt ett spel när man inte ens "levelat" igenom till 50 eller spelat klart storyn. Aion har redan gjort det lite lättare för WoW-noobsen (mer xp* etc). Denna expansion kommer nog väcka spelet till liv som aldrig förr. 08/09 Lirat Aion sen betan och visst mycket fattas eller kan bli bättre rent spelmässigt. 2.0 är inget mirakel heller men ett steg i rätt riktning. Pvp biten fick sig en däng iom att rifting nu är mer eller mindre meningslöst men Balaurea kan bli ett intressa... 08/09 gankfest 2000 och ultralinjärt med omspelbarhet nolla.. lägger vi till grindparty xl of the abyss så kommer vi i närheten av Aion.. nej detta va kul som fan ett par veckor.. sen va det tottalöken 08/09 Köpte spelet när det släpptes. I början var det roligt men när man blev lvl 20 började man att tänka efter. Det var ju precis samma sak. Fanns inga quests och man var tvungen att grinda hela tiden. Skulle gärna vilja se att man kunde lvla till 200+ och... 08/09 Spelet ar helt okej fram till level 40+. Forrutom att det blir grind sa hander det inte sa mycket nytt, det ar instanser och pvp som du borjade syssla med redan vid 20-30. De skulle kunna satta en levelcap pa 200 om de ville, for nu ar grundkonceptet... 08/09 Tyckte om Aions miljö och fighting stilen kändes så jävla härligt dock sluta jag för att inga vänner köpte det så det blev snabbt tråkigt att grinda :P 08/09 Frågan är om det är värt att återaktivera? 08/09 Det enda jag saknar är umgänget, men spelet i fråga? Absolut inte... Det är så enormt mycket som saknas. 08/09 Lever denna spel fortfarande , trodde den har dött ut :) 08/09
Skicka en rättelse