#Battlefield 1943 har släppts med samma dunder och brak ett tassande barn ger ifrån sig på julaftons morgon, i färd med att smygpilla på paketen under granen innan resten av familjen vaknar. För 139 kronor finns det nu att köpa i #Electronic Arts digitala spelbutik, mer än ett år efter att det gjorde succé på Xbox Live och Playstation Network.

Uppdatering: En kvick läsare påpekade att det trots tidigare rapporter inte är släppt ännu och nu är "förbeställ nu"-knappen tillbaka på EA Store, den fanns inte där tidigare idag. Vår kontakt på Electronic Arts bekräftar att en uppdatering i butiken gjort att spelet markerats som släppt trots att det inte är det. De kunde heller inte dela med sig av något officiellt releasedatum.

Nån som hört nåt? Blir inga mer pengar från mig innan det blir några raka svar från DICE. 04/01 Det betyder att vi inte får en extra-post i slutet på varje order som heter "VAT" (Value Added Tax = moms på svenska). Moms på nedladdning i Sverige = 25%. $1 = 7.2sek 25% av 7.2 = 1,8 7.2 + 1,8 = 9 1€ = 9.2sek Du blir "lurad" på 20 öre för varje 9 kron... 13/09 Du måste ju förstå att om du skulle handla i dollar från Steam som det ser ut nu så skulle du få lägga till skatt på det angivna priset. Ett spel som i USA kostar $29.90 skulle kosta $35.90 eller liknande här i Europa. 1 USD + skatt är ungefär 1 euro. 10/09 Kommer det på steam så ja, nu skiter jag i det. 09/09 Dra mig baklänges! Här blir man riktigt glad i går kväll för att det enda spel man väntar på äntligen ska släppas. Nu läser man att det enda spel man väntat på inte släpps. Jag tror jag flippar ut! 09/09 Skylla på FZ? Dom har ju inte ett skit med detta att göra. Dom blev lika lurade som vi blev. JAG HAR LÄNGTAT efTER DETTJ ÄVLA SPEL OCH SÅ KOMMER DETA LDIRG NU SKITER JAG I NU DRAR AJG FAN Å RUNKAR 09/09 Eller så kan man Skylla På FZ aom inte Kollar upp Saker o ting innan De släper ut obekräftade upgifter. 09/09 hallå för er som vill ha allt på steam, tryck bara lägg till icke steam spel, då funkar det spelet du la till som vilket annat steam spel som helst, du kan starta det där och dessutom använda SHIFT + TAB för chat 09/09 Nja.. jag såg statistik där Valve visade att lägre pris innebar mer profit. Grejen är att digital distribution av spel är blir väldigt motarbetad av lobbygrupper som representerar stora spelkedjor, som måste ta 500 kronor per spel för att kunna betala... 09/09 Va fan, blev lite uppåt :( Förbannade EA, såna missar får fan inte göras. :@ Och ta för i helvete erat jävla ekonomi jidder någon annanstans, har INTE med artikeln att göra. Sen brukar det vara så att allas meningar är deras egna, dom är där för att hål... 09/09
Skicka en rättelse