Intressanta detaljer kring arbetet med 2010 års #Medal of Honor har framkommit i New York Times intervju med spelets producent Greg Goodrich. Bland annat avslöjar han att spelets försäljningssiffror måste nå tre miljoner exemplar eller mer: "Annars får jag inte göra en uppföljare," förklarar Goodrich.

Artikeln utforskar även vad tanken bakom spelets realistiska framtoning egentligen är. En källa berättar för NY Times att spelet ursprungligen hette Medal of Honor: Anaconda och byggde på en verklig händelse - Operation Anaconda - vilket är namnet på ett av de första stora slagen mellan al Qaeda och amerikanska trupper. Spelet lär ha kretsat kring de två soldaterna Roberts och Chapmans strapatser som till slut ledde fram till deras död, men #EA ska ha bytt riktning eftersom scenariot kändes allt för närgånget. #Medal of Honor släpps till formaten PC, PS3 och Xbox 360 14 oktober. Kampanjen utvecklas av #Danger Close Games medan svenska #Dice står för flerspelarläget.

MW2 och BC2 ihopblandat, fiifan nej tack. Låter ju bara hemskt. 12/09 Precis samma här, Medal of Honor's gameplay var varken bra eller rolig, blev bara frustrerad på det. Nej, Modern Warfare 2, Bad Company 2 och Black Ops är det jag kommer köra på i fortsättningen - de är så otroligt mycket bättre. Jag vet, Black Ops har... 12/09 Mjo... det känns ju ganska meningslöst o göra uppföljare till något som inte säljer, även om en uppföljare skulle kunna bli både bättre eller sämre. 12/09 hahaha, så blir det inte en mainstream succé så får dom inte göra mer Medal of Honor spel? 11/09 Jag gillar den där leveln där man sitter i en Apache och skjuter mot soldater i en by. 11/09 Haha snygg PR. ^^ "köp detta spel och se till att dina vänner köper det annars får du ingen uppföljare!!" 11/09 Även om det här spelet får 1 av 5 av alla recensenter så kommer jag att köpa det. Har för bra minnen av Allied Assault. Lite nostalgisk måste man få va! 10/09 Önskar jag kunde säga detta var ett givet köp, men tyvärr skippar jag detta helt och hållet. Spelade Mplayer betan, och det var bara en nedvattnad version av BFBC2 och samtidigt en blandning med MW2... Det var inte alls roligt. Visst det var en beta,... 10/09 Kommer nog sälja bra, men det är nog folk inte har så bra koll som ser "Åhh, nytt MOH. Det köper jag" För jag har ännu att höra något bra om MP betan. Än sen om det bara är en beta? Varför skulle de släppa något till allmänheten som inte skulle ge dem... 10/09 Trist om man bara har ekonomi för ett spel :) Skall definitivt köpa båda spelen 10/09
Skicka en rättelse