Trots ett otroligt facit har Half-Life-skaparna faktiskt misslyckats. Flera gånger till och med.

#Valve är idag den största oberoende utvecklaren med ett nästan oräkneligt antal succéer i bagaget. Men de har också misslyckats. De första månaderna med Steam var en mardröm för många och visst tog det hiskeligt lång tid att utveckla #Team Fortress 2, som också var en helt annorlunda produkt när den väl släpptes.

I en intervju med amerikanska PC Gamer berättar frontfigurerna Gabe Newell, Doug Lombardi och Erik Johnson om projekten som aldrig realiserades och vad de önskar att de gjort bättre. Exempelvis hur ett fantasyrollspel där du kontrollerade en flygande älva blev starten för #Left 4 Dead.

nån som har hört att HL2:EP3 projektet blev hackad? och valvE Ringde FBI och dom hittade han...... :D 16/09 Det verkar som att det är många unga gamers här som inte kommer ihåg hur lång tid det tog mellan Half-Life och Half-Life 2. HL1 släpptes i November 1998 och sedan dröjde det till E3 2003 innan de ens annonserade HL2 och erkände att det fanns dvs. det... 15/09 Kan inte påstå det är svårt ,sen är det klart ashievment blev meningslöst när man bara kunde hoppa in på en moddad karta o grinda ihjäl sig om man så ville. jag tycker tf2 är en skön variant på teamfortess konceptet, men äkta efterföljare njae 13/09 Varför? Det enda som stör när man spelar TF2 är att modcommunityn gör sitt yttersta för att förstöra spelet. Att hitta en helt vanlig match utan en massa konstigheter som skall laddas hem är en större utmaning än att dominera väl inne i matchen. 13/09 kan inte hålla med om att tf2 är sönderpatchat men jag har troligtivs helt andra förväntingar på spelet. Det är ju inte äkta teamfortress 2 egentligen 13/09 Väntar fortfarande på riktiga Team Fortress 2. :) 13/09 Gött! Då kanske intervjun publiceras i nästa månads PCG. 13/09 Man klarar ju ut Episoderna på 2 timmar om man vill. Sedan att köra över oss Left 4 Dead 1 användare är fel! Tog bara ett år innan dom släppte tvåan som inte innehåll så mycket mera. Snart kommer trean! Team Fortress 2 är förstört till grunden. Dom har... 13/09 kan inte påstå att dom har misslyckats med det , kanske lite anonymt med nyheter dock? 13/09 Tror allt att det var en liten ordvits. (kran=knarklangare) 13/09
Skicka en rättelse