Need for Speed-serien har de senaste åren osat arkad och kvalitén har sjunkit men med #Need for Speed: Shift har #Electronic Arts styrt in varumärket på en ny bana. Många har varit skeptiska till att de ska lyckas charma de mer kräsna gaspedalsmissbrukarna men nu kan du skaffa dig en egen uppfattning - ett demo har släppts.

[fi=9161]
Smakprovet innehåller de två banorna London River och Circuit de Spa-Francorchamps och fyra bilar är tillgängliga från start, ytterligare en går att låsa upp. Om demot är på väg till konsol vet vi inte i skrivande stund men något annat vore märkligt.

För att? 22/09 Ovärt spel :] 21/09 Som sagt - kan någon hjälpa mig att få igång demot? 21/09 MrStalker - håller med efter att, hos en bekant, spelat ett gammalt Need For Speed spel. Fullgas hela tiden, klister i kurvorna och vill man ha det, gillar man inte detta spel. Jag tror det har med utvecklingen av datorkraft att göra. Gick nog inte att... 21/09 Jag tycker att det finns en jävla massa gnällspikar här. Oavsett vad några haters hävdar så är Need for Speed Shift det högst recenserade NFS-spelet sedan Hot Pursuit 2. Jag gillade Underground-serien skarpt, men detta är en helt annan genre och ska bed... 21/09 Problemet är att det är många små snorungar som är uppväxta vid de gamla NFS underground och de andra leksaksliknande NFS-spelen och tror att det är så bilar fungerar i verkligheten. "Gasen i botten och aldrig bromsa - så ska bilspel funka". Köp då ett... 20/09 har läst igenom lite och vill mest påpeka de till alla som klagar på vissa punkter i spelet. Demot verkar vara en Beta version av själva shift, för mycket de en del klagar på stämmer inte eller så är de tangentbordet som buggar. Jag kör med xbox kontrol... 20/09 Eldberg, den är magisk till detta spel. Körde sedan med GRID och DIRT. Skillnaden i själva ratten var enorm till fördel för NFS Shift. Nu är jag inte särskillt bra på bilspel men spelet verkar gjort för denna ratt. Jag har ju glömt att ha åsikter om spe... 20/09 Demot fungerar inte ens. När jag laddat ner det från denna sida så skulle jag starta installationen. Jag dubbelklickade, men allt laggar ihop. Har testat 3 gånger nu, men inte fan funkar det. Jag fick lov att slå av datorn på start-knappen.. 20/09 73,2% av alla som har postat här är käpprätta idioter. 20/09
Skicka en rättelse