Släppet av #Final Fantasy XIV drar närmare och vi kan nu presentera spelets introrulle i vårt mustiga arkiv för dig att lägga ögonen på. Det är en cinematisk längre rulle med diverse herrar och damer som arbetar för att nedgöra fiender, spela kort eller vadhelst de känner för. Är du sugen på Final Fantasy XIV, kanske efter att ha testat den stora öppna betan?

Spelet släpps först till Windows, med ett lite senare släpp till PS3. Huruvida det kommer till 360 är fortfarande under diskussion.

Synd att spelet är ingenstans i närheten så häftigt som introt vill få dig att tro. :P En mer korrekt trailer hade varit en person som står och slår på en ekorre om och om och om igen. 18/09 Vem som helst som är intresserad av Final Fantasy vet väl att 14 är Online... Men jag säger som de flesta, synd att spelet inte ser ut som eller spelar som i filmen. Gör en Final Fantasy 14 the movie istället. Den skulle jag köpa. 16/09 Har endast gillat Final Fantasy 7. Men en undran...är final fantasy 7 i samma "universum" som detta? Jag minns inte att man såg några otroligt fula kattmänniskor springa omkring och vifta på öronen? Inte heller några sådana där skumma flygande grejer.... 15/09 Om produkten ens kommer vara en 20-del så episk, 1/2 så förbryllande vacker, och 1/5 så allmänt awesome som det verkade på trailern hade det varit ett bra spel. Allt raserades när jag såg "Online" stämpeln. Dom borde som alla andra säger göra film av... 15/09 Nää snälla, snälla! säg att jag såg fel ! säg att jag missförstår det hela!? final fantasy XIV " Online" ?! Dx altså. .Inget illa menat emot alla som gillar spela mmo:s , men av trailern att dömma så hoppades jag på detta skulle vara ett riktigt KICK... 15/09 Snygg trailer men fan va fula skepp xD 15/09 Ja visst är det. Men inte kom det från dig i alla fall XD Shit denna rulle var kass... 15/09 Kass svenska? Men skönt med konstruktiva inlägg i alla fall. 15/09 Jag tror han syftar på din rätt kassa svenska :P 15/09 ? 15/09
Skicka en rättelse