#EA Sports meddelar att #Fifa 11 nu går att prova till Xbox 360 (om du är guldmedlem, andra 23 september), Playstation 3 für alle och Windows. Det är alltså respektive nätplattform som gäller för nedladdning, men om du är datoranvändare finner du den genom denna länk. När du laddat ner filen är det bara att packa upp filen och klicka snabbt som blixten på EASetup.exe.

Du kan prova på Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Juventus, Bayer Leverkusen (lustigt namn) och Olympique Lyonnais för att se precis hur autentiskt det är. Så, vad tycks, bättre eller sämre än demoversionen av PES 2011?

Håller med Gotti, har själv kört fifa09 och 10 eftersom jag tröttnade på konamis envishet... men jag vill så gärna att pes ska bli bra igen...för i grunden är det ett mycket bra spel 16/09 Tycker synd om alla PES'are som sitter fast i sina små PES-bubblor. Ni vet inte vad ni missar. Jag var själv PES fanboy fram tills att EA släppte Euro 2008. Efter det har FIFA varit dominant i alla kategorier. Årets är inget undantag. För en casual spel... 16/09 säga vad man vill om pes men de har iaf de bästa ansiktena! så där har du fel, man ser direkt vilka de är, inga gorilla ansikten som i fifa...men annars så är väl pes11 ett spel som borde släppts för två år sen...men bra var det iaf 16/09 Öh, nej, det har de aldrig lovat. Och varför det är viktigt? För att "FIFA 11 PC = FIFA 10 360/PS3" inte alls är sant. Gammal skåpmat? Otroligt stor skillnad på FIFA10 och FIFA11 på PC. 16/09 Pes revolutionerade fotbolls spelen, fifa råkade bara inse detta några år försent och kör på exakt samma spel nu fast med deras grafik och deras spring i 10 sekunder move sedan skjut den rakt upp i kryset! (Right in the kisser!) Jag kör fortfarande PES3... 16/09 FIFA 09 och 2001 är nog de enda FIFA-spel som varit bättre än PES/ISS så va babblar ni om.. 16/09 Suck jag är sååå sugen att köpa PES 11 OCKSÅ, ENBART för att de har Champions League licensen... kom igen EA, go get that freakin license damnit! Testade precis både pes och fifa demot på xboxen... fifa ÄR ju överlägset... inget snack, som någon skrev,... 16/09 jo det var faktiskt mycket bättre än 10'an då det kändes som det flött på mycket bättre i själva spelet gällande att ta bollar och hålla undan andra spelare. men pes var långt ifrån i samma grafiska klass som fifa 11 var. när jag spelade pes direkt efte... 16/09 Klicka här: http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa11_pc_demo_EU.zip för att ladda ner pc versionen... 16/09 Spelar väl ingen roll? Det säljer gammal skåpmat med nytt namn, lurar kunder som vanligt. De hade lovat att det inte skulle vara någon skillnad. 16/09
Skicka en rättelse